Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, revenire spectaculoasă în fotbal. Clubul care dă lovitura: ”Da, este posibil!” Detalii despre situaţia fostului selecţioner

Cosmin Contra, revenire spectaculoasă în fotbal. Clubul care dă lovitura: ”Da, este posibil!” Detalii despre situaţia fostului selecţioner

Superliga

Comentarii

Cosmin Contra este aproape de revenirea în fotbal. Fostul selecţioner este pe lista Craiovei, dar are oferte şi de la mai multe cluburi din străinătate.

Cosmin Contra şi-a luat vacanţă după ce s-a despărţit de naţionala României, dar sunt şanse mari să revină în fotbal, în această iarnă. Fostul selecţioner se bucură în continuare de o cotă foarte bună şi are pe masă mai multe oferte.

Cosmin Contra, antrenor la Craiova?

Craiova îşi caută în continuare antrenor şi Cosmin Contra este unul dintre numele care se află pe listă. Cel mai probabil, oltenii vor intensifica discuţiile după ce n-au reuşit să-l aducă pe Edi Iordănescu. Antrenorul lui Gaz Metan şi-ar fi dorit să vină în Bănie, însă este legat de club printr-o clauză de reziliere de 200.000 de euro, pe care Craiova n-a vrut să o achite.

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Adi Mihalcea - fostul secund al lui Contra la naţională - a recunoscut că U Craiova este una dintre variantele la care fostul selecţioner se gândeşte serios. Principalele argumente? Craiova este unul dintre cluburile importante din Liga 1, care se bucură de o susţinere serioasă din partea suporterilor, joacă pe un stadion nou şi oferă condiţii peste media campionatului României. În plus, există stabilitate financiară, o condiţie de bază pentru Cosmin Contra.  

”În legătură cu Cosmin la Craiova, sincer, este una dintre posibilităţi, nu am vorbit cu el, ştiu stabilitatea de la Craiova, o ştim cu toţii şi, dacă el îşi doreşte acest lucru, e posibil”, a declarat Adi Mihalcea pentru Telekom Sport.

Şi Mihai Stoichiţă, preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, este de părere că U Craiova este o echipă la care Cosmin Contra ar putea face treabă: ”Ar fi o variantă normală, e un antrenor bun, care nu o să îşi încheie cariera la echipa naţională a României. Viaţa merge mai departe”, a spus Stoichiţă pentru Telekom Sport.

Cosmin Contra are oferte şi din străinătate

Antrenorul în vârstă de 44 de ani are însă mai multe propuneri şi din străinătate. Cosmin Contra are multe relaţii în fotbalul spaniol, unde şi-a petrecut o bună parte din cariera de jucător, dar şi în acel chinez. Însă nu sunt singurele variante. În ultima perioadă au apărut zvonuri că antrenorul Cosmin Contra este dorit de Steaua Roşie Belgrad.

”Ştiu că a avut alte discuţii cu alte cluburi din străinătate, dar momentan e la fel de liniştit ca şi mine, e în vacanţă”, a mai spus Adi Mihalcea, unul dintre apropiaţii lui Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare