Experiențe împreună.
You are here:

Cosmin Olăroiu s-a înţeles cu noua echipă şi va semna: "Au ajuns la un acord!"

Cosmin Olăroiu s-a înţeles cu noua echipă şi va semna: "Au ajuns la un acord!"
Comentarii

Cosmin Olăroiu (52 de ani) s-a înţeles cu o nouă echipă. Potrivit presei din Arabia Saudită, antrenorul român a ajuns la un acord cu Al Nassr, echipă care-l doreşte de mai mult timp. Cele două părţi au negociat mai multe zile şi se pare că s-au înţeles, după cu anunţă jurnaliştii din Golf!

Cosmin Olăroiu s-a înţeles cu noua echipă şi va semna: "Au ajuns la un acord!"

După şapte luni fără echipă, Cosmin Olăroiu revine pe banca tehnică. Presa din Arabia Saudită scrie că s-a înţeles cu Al Nassr. Părţile negociau de mai multă vreme şi în cele din urmă au ajuns la un acord. Telekom Sport a anunţat în exclusivitate că Olăroiu e dorit de Al Nassr. La echipa din Riyadh, Cosmin Olăroiu îl înlocuieşte pe Mano Menezes, tehnicianul brazilian care a fost demis duminică.

Mohamed Nour, analist la posturile SBC din Arabia Saudită, este cel care a anunţat că Olăroiu o va prelua pe Al Nassr: "Conducerea lui Al Nassr a ajuns la un acord cu Cosmin, ca antrenorul român să preia responsabilitatea asupra echipei în perioada următoare", scrie presa din Arabia Saudită.

Duminică, 19 septembrie, Al Nassr a anunţat demiterea lui Mano Menezes. Brazilianul a fost dat afară după ce a pierdut cu Al Ittihad. După patru meciuri din noul sezon din campionatul Arabiei Saudite, Al Nassr are doar patru puncte. Rezultatele slabe i-au fost fatale lui Mano Menezes, care va fi înlocuit de Cosmin Olăroiu.

Cosmin Olăroiu o va anterna pe Al Nassr după ce a făcut un event istoric în China

În luna februarie, Cosmin Olăroiu s-a despărţit de Jiangsu Suning, formaţie cu care a reuşit o performanţă uriaşă în China. A câştigat campionatul şi Cupa, în condiţiile în care Jiangsu nu era una dintre favoritele la cununa cu lauri. Chiar dacă a adus două trofee în vitrina clubului şi, implicit, bani, Jiangus Suning s-a desfiinţat după ce grupul Suning s-a retras de la conducerea echipei. Din februarie, Cosmin Olăroiu era liber de contract.

La Al Nassr, Cosmin Olăroiu va avea sub comandă jucător precum Talisca, Vincent Aboubakar, Ramiro Funes Mori sau Anselmo. Potrivit transfermarkt.com, Al Nassr are un lot cotat la 60 de milioane de euro.

FC Naţional, Steaua, Poli Timişoara, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, naţionala Arabiei Saudite, Shabab Dubai şi Jiangsu Suning sunt echipele din CV-ul de antrenor profesionist al lui Comsin Olăroiu.

viewscnt
Articole similare