Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Gâlcă explică inabilitatea FCSB-ului de a se lupta pentru campionat în ultimii ani: ”E greu să te baţi la titlu în aceste condiţii”

Costel Gâlcă explică inabilitatea FCSB-ului de a se lupta pentru campionat în ultimii ani: ”E greu să te baţi la titlu în aceste condiţii”

FCSB

Comentarii

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a cucerit campionatul cu FCSB, a discutat despre motivul pentru care ”roş-albaştrii” nu s-au mai luptat pentru titlu în ultimii ani.

Costel Gâlcă a fost antrenorul FCSB-ului un singur sezon, între 2014 şi 2015. Însă, scurtul său timp pe bancă a adus mai multe trofee ”roş-albaştrilor” decât ultimii şase ani combinaţi. Tehnicianul a cucerit tripla cu formaţia lui Becali, după ce a câştigat titlul, Cupa României, dar şi Cupa Ligii, competiţie desfiinţată între timp, la puţin după ce fusese reînfiinţată.

Însă, disputele cu patronul şi intervenţiile acestuia la echipă l-au motivat pe Gâlcă să părăsească formaţia ”roş-albastră”, iar antrenorul şi-a demonstrat calităţiile doar în afara ţării de atunci. Fostul internaţional român a mai pregătit formaţii din Spania, Arabia Saudită şi Danemarca, înainte de a rămâne liber de contract la finalul ultimului sezon.

Costel Gâlcă explică inabilitatea FCSB-ului de a se lupta pentru campionat în ultimii ani

Revenit în România şi prezent la centenarul Corvinului Hunedoara, Gâlcă a avut şansa de a vorbi despre fosta echipă. FCSB-ul nu a mai cucerit titlul de când acesta era la conducerea clubului, iar tehnicianul explică faptul că plecările importante de la echipă au ţinut formaţia din a mai face performanţă.

Gândiţi-vă că FCSB an de an, nu numai acum,  vinde jucători pe bani importanţi, se începe cu o echipă, după aceea pleacă 3-4 jucători importanţi, e greu să construieşti o echipă. Înţeleg că nivelul financiar creşte pentru club, pentru cei implicaţi, au dat în ultimii ani transferuri importante, dar e greu să te baţi la titlu în aceste condiţii”, a declarat Costel Gâlcă.

Afla mai multe despre: costel gâlcăfcsb 

viewscnt
Articole similare