Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu el începe reconstrucţia! Ofertă fabuloasă făcută de Real Madrid pentru starul campioanei Europei. Liverpool şi-a dat deja acordul

Cu el începe reconstrucţia! Ofertă fabuloasă făcută de Real Madrid pentru starul campioanei Europei. Liverpool şi-a dat deja acordul

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid n-are parte de cel mai fericit sezon, iar imediat după reluarea campionatului, La Liga fiind suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, Florentino Perez vrea să înceapă pregătirea noului sezon.

Astfel, preşedintele Realului s-a pus deja pe negocieri. Zinedine Zidane îl vrea cu orice preţ pe Sadio Mane, iar Florentino Perez face tot posibilul pentru ca starul lui Liverpool să ajungă pe Santiago Bernabeu.

Conform presei din Anglia, Real Madrid a pregătit o ofertă fabuloasă de 160 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului senegalez, iar oficialii "cormoranilor" ar fi fost încântaţi de suma propusă de "galactici". Acum, rămâne ca Florentino Perez să-l convingă şi pe jucător să semneze, din vara acestui an, cu echipa pregătită de Zinedine Zidane.

  • 18 goluri şi 12 pase decisive a reuşit Sadio Mane în cele 38 de meciuri jucate pentru Liverpool în acest sezon
  • 150 de milioane de euro este cota lui Mane, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridsadio maneliverpool 

viewscnt
Articole similare