Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvinte la superlativ despre Ciprian Tătăruşanu din partea unui fost jucător al lui AC Milan: ”Ne face onoare, cinste” | EXCLUSIV

Cuvinte la superlativ despre Ciprian Tătăruşanu din partea unui fost jucător al lui AC Milan: ”Ne face onoare, cinste” | EXCLUSIV

AC Milan

Comentarii

Inivtat în studioiul Telekom Sport, Florin Răducioiu a vorbit despre prestaţiile lui Ciprian Tătăruşanu din ultimele meciuri.

Odata cu accidentarea lui Mike Maignan, titularul lui AC Milan după plecarea lui Gianluigii Donnarumma, Ciprian Tătăruşanu a primit şansa de a fi titular în Italia.

Ghinionul francezului a reprezentat norocul românului, iar fostul ”tricolor” nu a dezmăgit. Acesta a fost o prezenţă sigură în poarta milanezilor şi chiar a impresionat în Liga Campionilor, împotriva lui Porto.

Antrenor lui AC Milan şi presa din Italia l-au lăudat pe goalkeeper-ul nostru, iar acum şi Florin Răducioiu l-e remarcat pe Tătăruşanu.Fostul jucător de pe San Siro a vorbit frumos despre prestaţiile românului din ultimele meciuri.

Cuvinte la superlativ despre Ciprian Tătăruşanu din partea unui fost jucător al lui AC Milan

Nu este simplu să intri, să joci şi să aperi aşa de bine, într-o echipă ca a lui Milan. Eu mă bucur enorm pentru el, pentru că mi-a plăcut de el la echipa naţională.

Ne face onoare, cinste. Am fost şi eu pe la Milan şi ştiu ce înseamnă să joci în acel tricou”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Şase meciuri a însumat Tătăruşanu până acum în actuala stagiune. În acestea, românul a încasat şapte reuşite şi a reuşit să scape fără gol primit într-una dintre partide.

Înainte de a se retrage de la echipa naţională, la finalul lui 2020, Tătăruaşnu a reuşit să însumeze 73 de meciuri pentru ”tricolori”.

Afla mai multe despre: ac milanciprian tătăruşanuflorin răducioiu 

viewscnt
Articole similare