Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a confirmat transferul făcut de CFR Cluj din Liga 1! "N-am înţeles cănd au semnat, dar mi s-a spus că din vară e jucătorul nostru"

Dan Petrescu a confirmat transferul făcut de CFR Cluj din Liga 1! "N-am înţeles cănd au semnat, dar mi s-a spus că din vară e jucătorul nostru"

CFR Cluj

Comentarii

Fundaşul german al lui FC Botoşani, Christopher Braun (30 de ani), face pasul la CFR Cluj la finalul acestui sezon. Transferul a fost confirmat de antrenorul Dan Petrescu.

Christopher Braun, transferat de CFR Cluj

CFR Cluj face transferuri pe bandă rulantă, după ce a scăpat de jucătorii care aveau salarii mari şi care nu prindeau nici măcar lista trimisă de club la LPF pentru meciurile din Liga 1. 

Luni, presa din Italia a anunţat că CFR Cluj s-a înţeles pentru sosirea unui jucător român din Italia. 

Câteva ore mai târziu, Dan Petrescu a confirmat încă o mutare făcută de campioana României. 

În vară, "Bursucul" îi aşteaptă în lot pe Roger, de la UTA Arad, dar şi pe Christopher Braun, de la FC Botoşani. 

Apărătorul dreapta al moldovenilor a devenit unul dintre cei mai buni fundaşi din Liga 1, treptat, după ce a ajuns la FC Botoşani în octombrie 2020. 

Evoluţiile bune l-au adus în vizorul lui CFR Cluj, care a făcut pasul decisiv şi a ajuns la un acord de transfer cu FC Botoşani. 

În vară, germanul vine să se lupte pentru titlul Ligii 1 cu CFR Cluj. 

"Cred că clubul a procedat corect, n-am înţeles cănd l-au semnat (n.r. - pe Braun), cum l-au semnat, dar mi s-a spus că din vară e jucătorul nostru. Aşa s-a întâmplat şi cu Roger. Se putea ţine ascuns până în vară, dar clubul a procedat corect. E bine cum s-a procedat", a declarat Dan Petrescu, înaintea meciului cu FC Botoşani, din Liga 1, care e pe Telekomsport.ro, luni, de la 20:00. 

Marius Croitoru a ales interesant pentru meciul din Gruia şi l-a titularizat pe Braun în partea dreaptă a apărării, deşi jucătorul s-a înţeles cu ardelenii. 

Braun, care a jucat în 22 de meciuri în acest sezon la FC Botoşani, s-a aflat printre nominalizările lui Mihai Stoica pentru echipa anului 2021 din Liga 1

Afla mai multe despre: dan petrescubraun fc botosanibraun cfr cluj 

viewscnt
Articole similare