Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a revenit în România şi a anunţat cu ce patron a discutat: "Pe jucători nu-i cunosc. Doar el m-a sunat"

Dan Petrescu a revenit în România şi a anunţat cu ce patron a discutat: "Pe jucători nu-i cunosc. Doar el m-a sunat"

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu s-a despărţit de Jeonbuk, iar la revenirea în ţară din Coreea de Sud a oferit primele detalii despre viitorul său. "Bursucul" a recunoscut că patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, este singurul cu care a discutat.

Dan Petrescu a anunţat ce face chiar din zilele următoare, după ce a fost sunat din Superliga

CFR Cluj îşi caută un nou antrenor, iar informaţii au apărut despre instalarea lui Dan Petrescu, cel care a cucerit patru titluri în Gruia. 

Pe aeroportul din Otopeni, antrenorul a recunoscut că a menţinut legătura cu Nelu Varga şi că s-ar simţi excelent la CFR Cluj, într-o perioadă în care s-a vorbit şi despre interesul dinspre Rapid sau Universitatea Craiova

"Nu am nicio ofertă (n.r. - din România). Sunt foarte obosit acum şi două, trei zile am nevoie să mă odihnesc. Îmi place să muncesc şi să vedem în ce ţară şi la ce echipă. 

(n.r. - despre CFR şi Rapid) E bine că se vorbeşte despre tine, când pierzi, câştigi şi eşti dorit. Nu sunt robot să mă duc direct la o echipă acum, am nevoie de o pauză şi e normal. N-am mai urmărit meciurile din România, nu prea mai ştiu ce a mai fost aici, am văzut doar rezultatele, că n-am avut unde. Trebuie să mă documentez, în primul rând. 

Vă daţi seama că acolo (n.r. - la CFR Cluj) au fost cele mai mari succese ale mele şi e normal să se spculeze aşa ceva. Dacă eram Ferguson, rămâneam mai mulţi ani şi am fost criticat când am făcut comparaţia asta. E clar că am avut momente frumoase şi acolo sunt ca acasă, la Cluj. Cunosc clubul, dar nu şi jucătorii, că mulţi sunt noi. Doar patronul de la CFR m-a sunat, dar nu acum. Mă mai întreba ce fac, dar nu m-a întrebat dacă vreau să vin. I-am zis că vin în ţară şi vorbim. 

La Cluj m-am simţit bine tot timpul. Nu merg la meci (n.r. - cu FCSB), mă duc să-mi văd mama, mă odihnesc, iar dacă va fi ceva concret veţi afla", a declarat Dan Petrescu, despre posibilitatea de a antrena din nou în România. 

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu cfr clujantrenor cfr clujnelu vaga 

viewscnt
Articole similare