Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa cere susţinerea galeriei înaintea duelului cu Petrolul: ”Ar fi frumos să fie şi suporteri”. Ce spune de lupta pentru play-off

Daniel Opriţa cere susţinerea galeriei înaintea duelului cu Petrolul: ”Ar fi frumos să fie şi suporteri”. Ce spune de lupta pentru play-off

Steaua

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Petrolul, Daniel Opriţa a discutat despre lupta pentru play-off în Liga 2 şi a cerut susţinerea fanilor la derby-ul de joi.

CSA Steaua va primi vizita Petrolului, joi seara, de la ora 19:30. Formaţia prahoveană este lider în Liga 2 şi are nouă victorii şi un egal în 10 etape, fiind la trei puncte înaintea oricărei alte echipe. La şase lungimi în urmă se află şi Steaua, care ocupă poziţia a cincea în clasament.

Deşi de abia a promovat şi, oficial, nu are drept de promovare, formaţia pregătită de Daniel Opriţa are ca obiectiv accederea în play-off. După un început excepţional de sezon, ”militarii” şi-au mai pierdut din avânt, însă rămân în cărţi pentru o clasare în primele şase.

Odată cu impunerea restricţiilor la meciurile din Liga 2, oamenii nevaccinaţi sau fără dovadă de trece prin Covid nemaiavând voie la stadion, galeria Stelei a început să boicoteze partidele. Daniel Opriţa cere sprijinul acestora odată cu derby-ul împotriva Petrolului şi recunoaşte că lupta pentru play-off este una crâncenă.

Daniel Opriţa cere susţinerea galeriei înaintea duelului cu Petrolul

Cu Petrolul e un derby, o echipă de tradiţie, o rivalitate cu Steaua, cu suporteri, au şi ei o galerie frumoasă. Ar fi bine şi pentru spectacol, pentru că e un derby, ar fi frumos să fie şi suporteri în tribună. Se duce lupta până în ultima etapă, pentru că nu e diferenţă mare între noi şi Metaloglobus, sunt cinci puncte.

Se poate întâmpla orice... şi Slobozia, adică se duce lupta, şi echipele care sunt cu 12 puncte, Csikszereda, Iaşi, au şanse, pentru că încep meciurile în care o să joace primele şase între ele şi se pot pierde puncte. Noi sperăm să putem să ţinem pasul şi să prindem un loc de play-off, pentru că acesta e primul obiectiv al nostru.

Obiectivul, dacă e să iau aşa, cel real, pentru noi, ca nou promovată, să formez o echipă pentru sezonul următor şi să ne menţinem în Liga 2. Dar ambiţiile noastre sunt să încercăm să scoatem cât mai mult şi cel mai mult ar fi o clasare în primele şase şi acolo se poate întâmpla orice”, a declaratv Daniel Opriţa.

Afla mai multe despre: steauadaniel opriţasteaua petrolul 

viewscnt
Articole similare