Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic, declaraţie necaracteristică după înfrângerea cu Porto: ”A fost cea mai slabă prestaţie a noastră şi nu meritam punctele”

Zlatan Ibrahimovic, declaraţie necaracteristică după înfrângerea cu Porto: ”A fost cea mai slabă prestaţie a noastră şi nu meritam punctele”
Comentarii

AC Milan a pierdut confruntarea din a treia etapă a grupelor Ligii Campionilor, scor 0-1, în faţa lui FC Porto.

AC Milan a făcut deplasarea la Porto, cu Tătăruşanu titular, în a treia etapă a Ligii Campionilor, însă nu s-a putut ridica la nivelul din ultimele două meciuri jucate în Champions League. După ce au impresionat împotriva lui Liverpool şi Atletico, deşi a pierdut confruntările, formasţia condusă de Stefano Pioli a fost dominată de Porto şi învinsă pe merit.

1-0 s-au impuis lusitanii pe teren propriu, însă următoarea etapă va oferi şansa de revanşă milanezilor. Peste două săptămâni, Porto va face deplasarea pe San Siro, în ce va reprezenta ultima şansă a italienilor de a prinde măcar un loc de Europa League. Dacă Milan pierde şi returul cu Porto, şansele vicecampioanei Italiei de a ieşi din grupă scad drastic.

În urma partidei de marţi, Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre jocul prestat. Atacantul a recunoscut că echipa sa nu a pus destule probleme adversarei şi că nu merita să obţină vreun punct. În plus, suedezul a făcut un apel la răbdarea fanilor, spunând că mulţi dintre jucătorii din lot încă se obişnuiescu cu nivelul din Champions League.

Zlatan Ibrahimovic, declaraţie necaracteristică după înfrângerea cu Porto

Din cele trei meciuri, aceasta a fost cea mai slabă prestaţie a noastră şi nu meritam punctele. Uneori poţi să joci slab şi să obţii oricum puncte, dar nu s-a întâmplat. Trebuie să ne amintim că acesta a fost primul sezon în Liga Campionilor pentru mulţi dintre jucătorii noştri şi încă au nevoie să crească.

Puteţi vedea că în Serie A aduc experienţă, tempo şi cunoştinţe în campionat şi vor creşte după fiecare meci din Champions League. Ne lipsesc nişte jucători, dar ăsta e fotbalul. De abia am revenit, sunt fericit să joc, dar am nevoie de mai multe minute pentru a deveni apt şi a intra în formă.

Va veni uşor, uşor. Mai avem trei meciuri. ne-am luptat anul trecut să ne calificăm în Champions League, deci, atât timp cât e posibil, ne vom lupta în continuare. Sunt sigur că va veni victoria”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, pentru Mediaset.

Afla mai multe despre: champions leagueac milanzlatan ibrahimovicporto milan 

viewscnt
Articole similare