Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou record pentru Messi după dubla marcată împotriva lui RB Leipzig! Ce spune Mauricio Pochettino: ”De asta e important să ai astfel de jucători”

Un nou record pentru Messi după dubla marcată împotriva lui RB Leipzig! Ce spune Mauricio Pochettino: ”De asta e important să ai astfel de jucători”
Comentarii

PSG a reuşit să se impună în a treia etapă a grupelor Ligii Campionilor, scor 3-2, împotriva lui RB Leipzig.

PSG a trăit cu emoţii confruntarea cu RB Leipzig. După ce Mbappe deschisese rapid scorul, nemţii au reuşit să întoarcă şi să preia avantajul, graţie golurilor lui Andre Silva şi Mukiele. O nouă surpriză se contura pe Parc des Princes, însă Leo Messi nici nu a vrut să audă.

Argentinianul a demonstrat de ce încasează salariul pe care îl încasează la PSG, dând o dublă pentru formaţia pariziană. Inegalabilul argentinian a salvat punctele pentru echipa sa şi începe să arate uşor, uşor ca jucătorul senzaţional care era la FC Barcelona.

Un nou record pentru Messi după dubla marcată împotriva lui RB Leipzig!

După ce a marcat în primele două meciuri jucate acasă, în Liga Campionilor, pentru PSG, Messi a devenit doar al patrulea fotbalist din istoria clubului care reuşeşte acest lucru, după George Weah, Alex şi Neymar. Cu cele două reuşite pentru PSG, Messi a ajuns la borna 123 în Champions League, la 13 goluri în urma lui Ronaldo. Ultimul gol al său marcat în Liga Campionilor, pentru Barca, a fost chiar împotriva PSG-ului.

În urma victoriei cu RB Leipzig, Mauricio Pochettino a vorbit despre importanţa jucătorilor precum Leo Messi sau Kylian Mbappe pentru PSG. Tehnicianul parizienilor a avut cuvinte de laudă pentru starurile sale şi a afirmat că fotbaliştii precum cei doi fac cu adevărat diferenţa în meciurile importante.

E clar că, în leătură cu Kylian şi Leo, talentul lor e evident, au talentul pe care îl au. Sunt în echipa noastră, Paris Saint-Germain. În meciuri în care echipa nu găseşte răspunsuri colective, aceşti jucători talentaţi oferă soluţiile. De asta este important să ai astfel de jucători la o echipă precum PSG, care are aspiraţii de a câştiga fiecare meci”, a declarat Mauricio Pochettino.

Afla mai multe despre: champions leagueliga campionilorleo messimauricio pochettinopsgpsg rb leipzig 

viewscnt
Articole similare