Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dario Bonetti a plecat de la Dinamo! Prima reacţie a tehnicianului: ”Mă simt folosit, dar mă aşteptam la asta. Le mulţumesc fanilor, pentru ei am venit”

Dario Bonetti a plecat de la Dinamo! Prima reacţie a tehnicianului: ”Mă simt folosit, dar mă aşteptam la asta. Le mulţumesc fanilor, pentru ei am venit”

Dinamo București

Comentarii

Dario Bonetti a postat un mesaj pe contul său oficial de Facebook, în care vorbea despre plecarea de la Dinamo.

La doar două zile de când a fost umilită de FCSB, Dinamo a decis să se despartă de Dario Bonetti. Deşi clubul nu a anunţat oficial plecarea italianului, era clar că acesta va pleca din Ştefan cel Mare. Tehnicianul a postat un mesaj pe contul oficial de Facebook, în care îşi spunea partea de poveste, după speculaţiile din ultimele zile.

Bonetti a recunoscut că se simte folosit de club, după ce a fost singurul antrenor care a vrut să semneze cu ”câinii”, într-unul dintre cele mai grele momente din istoria lui Dinamo. Deşi este dezamăgit că nu va mai rămâne în Ştefan cel Mare, italianul se aştepta să fie înlocuit şi a afirmat că este mândru de câteva din lucrurile reuşita în scurta revenire la formaţia ”roş-albă”.

Prima reacţie a lui Dario Bonetti după plecarea de la Dinamo

Am ajuns aici cu mâinile goale săpând un tranşeu, încercând să ţin echipa în viaţă. Acum, că în sfârşit cavaleria este aici, toată lumea este în siguranţă. Acum, mă simt folosit şi aruncat din punct de vedere fotbalistic, dar trebuie să spun că, în adâncul meu, ştiam deja asta.

Ştiu fotbalul şi am prevestit ce se va întâmpla, dar am ales cu inima şi nu cu raţiunea, riscând un accident şi asta s-a şi întâmplat. A trebuit să antrenez o echipă pe care nu o cunoşteam, formată din băieţi foarte tineri de la Dinamo 2 şi de la Liga 3.

Îmi amintesc că atunci când am ajuns, în acel moment niciun antrenor nu a vrut să vină şi mi s-a spus, din aceste motive, că primele 10-12 meciuri nu ar fi importante pentru clasament şi că ar fi nevoie de ele pentru organizarea echipei, aşteptând ca FIFA să ridice interdicţia la transferuri.

Exact în acel moment am spus, cunoscând minuţios fotbalul, că după doar câteva înfrângeri la rând vor începe presiunile. De fapt, fotbalul este una, dar de multe ori cei care îl administrează nu ştiu ce contează.

Le mulţumesc tuturor muncitorilor de la Săftica, de la Dinamo, jucătorilor şi în special acestor fani adevăraţi, pentru că dau dovadă de un ataşament extraordinar. Acesta a fost motivul principal pentru care am decis să vin la poate cel mai jos moment din istoria clubului.

Aveam încredere în ridicarea interdicţiei FIFA, care s-a întâmplat. A a fost o campanie de consolidare, în care nu puteam interveni decât parţial pentru unii jucători. Am insistat pe un fundaş central experimentat şi rapid, mijlocaş cu rol de creaţie şi un alt atacant de înaltă calitate, dincolo de Mirko Ivanovski.

Modul în care au decurs lucrurile reprezintă confirmarea a ceea ce m-am gândit şi am simţit pe pielea mea de câteva săptămâni. Vreau să trag concluzia că sunt foarte senin şi mulţumit de munca depusă pentru că în acest timp unii tineri au trecut din rezervă la Dinamo 2 la naţionala U19.

Şi alţi tineri şi-au putut arăta calităţile în Liga 1. Am avut un număr important de jucători tineri disponibilă, cum nu s-a întâmplat niciodată în istoria acestui club. Şi i-am lăsat să joace şi am încercat să-i ajut să crească.

Toţi aceşti tineri acum sunt sigur că au înţeles calea profesională de urmat şi au deschis o mare posibilitate pentru viaţa lor”, este mesajul postat de Dario Bonetti, pe pagina oficială de Facebook.

Afla mai multe despre: dario bonettidinamo 

viewscnt
Articole similare