Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dario Bonetti va reveni la antrenamentele ”câinilor”! De ce îi este frică lui Dinamo să îi rezilieze contractul

Dario Bonetti va reveni la antrenamentele ”câinilor”! De ce îi este frică lui Dinamo să îi rezilieze contractul

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se chinuie să se descotorosească de Dario Bonetti, însă tehnicianul italian nu se lasă atât de uşor.

În urma umilinţei 0-6 împotriva FCSB-ului, conducerea lui Dinamo a decis că timpul lui Dario Bonetti la conducerea echipei s-a scurs. Imediat a fost întocmită o listă cu posibile variante pentru postul de tehnician, iar italianul a fost chemat la club pentru a semna rezilierea amiabilă.

Însă, Bonetti a refuzat să facă acest lucru şi a fugit în Italia. Mai mult, acesta s-a infectat cu Covid imediat după ajungerea în ţara natală, astfel că nu se poate întoarce încă nici dacă vrea. Dinamo avea o portiţă pentru a se putea descotorosi de tehnician, însă conducătorii încearcă tot posibilul să o evite.

De ce îi este frică lui Dinamo să îi rezilieze contractul lui Bonetti

Conform Fanatik, în contractul lui Bonetti este introdusă o clauză ce ar permite clubului să îl demită unilateral dacă echipa ajunge la cinci înfrângeri consecutive, fapt ce s-a întâmplat după meciul cu FCSB. Însă, italianul ar putea contesta decizia la FIFA, iar dinamoviştii nu sunt siguri că ei ar avea câştig de cauză.

Sursa citată menţionează şi că Iuliu Mureşan l-ar fi întrebat pe tehnician ce ar dori pentru a fi de acord să părăsească clubul. Bonetti i-a răspuns scurt şi la obiect, că nu doreşte nimic, doar să pregătească echipa mai departe, astfel că, deocamdată, tehnicianul este aşteptat înapoi la antrenamente.

Afla mai multe despre: dinamodario bonetti 

viewscnt
Articole similare