Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De aia nici nu o să mai joc foarte mulţi ani”. Ce meserie ar putea avea Cristina Neagu după retragere

”De aia nici nu o să mai joc foarte mulţi ani”. Ce meserie ar putea avea Cristina Neagu după retragere

Handbal

Comentarii

Una dintre cele mai valoroase jucătoare de handbal din istorie, Cristina Neagu se apropie de finalul carierei, iar sportiva româncă a dezvăluit cu ce ar dori să se ocupe după retragere.

Cristina Neagu a fost nu doar una dintre cele mai valoroase handbaliste ai ultimilor 15 ani, dar şi din istorie. Câştigătoare a o multitudine de trofee, atât cu echipa, cât şi individuale, inclusiv mai multe premii pentru cea mai bună jucătoare din lume, Neagu a avut o carieră de invidiat.

Aflată pe final de drum însă, handbalista se gândeşte la viaţa de după retragere. Ajunsă la 33 de ani, sportiva se gândeşte la familie şi copii şi ar dori să devină antrenoare. Românca a vorbit şi despre derapajul lui Gheroghe Tadici, care şi-a înjurat jucătoarele ca la uşa cortului la meciul dintre HC Zalău şi Rapid.

Ce meserie ar putea avea Cristina Neagu după retragere

”Nicio femeie, în primul rând nicio femeie, nu handbalistă, nicio femeie nu ar trebui să accepte să fie tratată aşa. Nu vreau să comentez foarte mult pentru că nu vreau să intru în polemici cu domnul Tadici. Cred că trebuie să existe respect şi mai ales respect faţă de o femeie.

De aia nici nu o să mai joc foarte mulţi ani, pentru că vreau sa îmi întemeiez o familie, dar antrenorare pot fi şi dacă am câţiva copii, n-ar fi nicio problemă. Nu aş mai juca, dar antrenoare pot să fiu”, a declarat Cristina Neagu.

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB, pe ultima sută de metri! Ultimele informaţii după ce a fost propus la U Craiova şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: handbalcristina neagu 

viewscnt
Articole similare