Experiențe împreună.
You are here:

Dialog halucinant la FCSB: "Mă, tu nu înţelegi că nu faci nicio schimbare?". Umilinţa la care sunt supuşi antrenorii de Gigi Becali

Dialog halucinant la FCSB: "Mă, tu nu înţelegi că nu faci nicio schimbare?". Umilinţa la care sunt supuşi antrenorii de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îşi caută cu disperare un antrenor la FCSB, însă, după plecarea lui Bogdan Andone, patronul de la FCSB a avut parte doar de refuzuri. Basarab Panduru a dezvăluit cum decurg discuţiile între Becali şi antrenorul vicecampioanei şi pune perioada dificilă prin care trece echipa doar pe seama implicării lui Becali.

"Concluzia este că nu ştie el pe 4-3-3, dar de mult timp e discuţia asta. Ne întoarcem la ce ştim, tată. Pe ăsta îl ştim noi, pe 4-2-3-1. S-au întors la ăsta. Nu că antrenorul, dirijorul s-a întors el la 4-2-3-1. N-a întors nimic dirijorul.

Nu mai avem ce să comentăm dacă în ultimele zile am văzut sistemul, echipa şi schimbările, toate! <<Deci nu faci, mă, tu nicio schimbare măcar, tu nu înţelegi că nu faci nicio schimbare? Tu nu faci nicio schimbare. Deci toate trei schimbările le fac eu>>. Deci asta este. Nu trebuie să ne mai mirăm. Să ne mirăm că ce? De acum încolo cine vine, s-a terminat. Nu mai vine el să ne spună nouă că <<Staţi puţin!>>. Du-te, lasă-ne în pace. <<Deci tu n-ai voie să faci nici măcar o schimbare, aşa că vezi şi tu ceva acolo>>" , a declarat expertul Telekom Sport, Basarab Panduru.

Becali, căutări disperate. FCSB nu-şi găseşte antrenor

După plecarea lui Bogdan Andone, FCSB n-a reuşit să convingă niciun antrenor să vină la echipă. Astfel, după nenumărate refuzuri primite din partea unor nume precum Devis Mangia, Antonio Conceicao sau Edward Iordănescu, Gigi Becali s-a reorientat şi a decis să meargă mai departe cu interimarul Vergil Andronache.

În plus, patronul roş-albaştrilor a şi recunoscut că echipa de start o alege chiar el, iar antrenorul n-are niciun cuvânt de spus. De altfel, acesta este şi motivul pentru care Conceicao a refuzat să semneze cu FCSB, deşi antrenorul portughez venise la Bucureşti pentru a discuta o eventuală colaborare.

viewscnt
Articole similare