Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a completat un nou transfer! ”A semnat”. Cu cine mai negociază clubul: ”Suntem în discuţii avansate”

Dinamo a completat un nou transfer! ”A semnat”. Cu cine mai negociază clubul: ”Suntem în discuţii avansate”

Dinamo București

Comentarii

În cadrul confeirnţei de presă dinaintea duelului cu Gaz Metan Mediaş, Mircea Rednic a confirmat venirea unui nou jucător, dar şi negocierile cu alţi câţiva.

Dinamo încă aduce întăriri pe ultima sută de metri, cu doar o zi rămasă până la duelul cu Gaz Metan, dar şi o posibilă nouă interdicţie la transferuri la un pas de a fi impusă. Astfel, ”câinii” au confirmat deja venirea unui nou jucător, dar şi negocierile cu alţii.

Mircea Rednic a anunţat că Michael Espinosa, mijlocaşul defensiv aflat în probe de câteva zile, a semnat oficial cu clubul. Pe lângă el, mai sunt doriţi cel puţin un atacant şi un fundaş drepta, iar ţintele au fost deja identificate, urmând doar să fie duse la capăt negocierile, dacă este posibil.

Dinamo a completat un nou transfer

Am avut aproape 10 zile la dispoziţie să lucrez cu piesele mele, astea înseamnă că a fost mai bine. Aşa mi-am făcut o părere şi o imagine de ce avem, de ce putem aducem in perioada asta. A semnat Michael Espinosa, dar nu va face deplasarea la Mediaş.

Până duminică, doi jucători vor semna, e vorba de un atacant, avem două posibilităţi, un atacant din Olanda şi un atacant din Bulgaria. Thomas azi o să facă testul fizic, după care luăm o decizie. Avem discuţii avansate cu un fundaş dreapta, care a jucat în Belgia, îl cunosc şi sper ca până duminică... de luni să îl am.

Să semneze şi de luni să poată să intre în programul echipei. Astea sunt noutăţile, că tot văd că apar cifre şi nume, ei nu au venit in probe. Uşor, treptat, în fiecare zi o să încercăm să îi aducem măcar la 80%. Important e să luăm puncte şi în iarnă vedem, o să fie altceva. Cine confirmă, rămâne, cine nu, pleacă”, a declarat Mircea Rednic.

Astfel Espinosa devine al 10-lea transfer perfecţionat de Dinamo îna ctuala stagiune. Înaintea sa, clubul i-a mai adus pe Gabi Torje, Cosmin Matei, Răzvan Popa, Constantin Nica, Cătălin Ţîră, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski, Andre Pinto şi Cătălin Itu.

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicmichael espinosa 

viewscnt
Articole similare