Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dioszegi trasează obiectivul lui Sepsi pentru actualul sezon: ”Aş fi mulţumit cu un loc şapte, opt. Lumea credea că ne puteam bate la titlu, dar nu avem puterea” | EXCLUSIV

Dioszegi trasează obiectivul lui Sepsi pentru actualul sezon: ”Aş fi mulţumit cu un loc şapte, opt. Lumea credea că ne puteam bate la titlu, dar nu avem puterea” | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit despre obiectivele echipei sale pentru acest sezon, după victoria din cupă cu Farul.

Sepsi a reuşit să treacă de Farul în Cupa României, scor 1-0, graţie unui penalty inventat de arbitrii. Hagi şi Popescu au tunat după meci, pe bună dreptate, în timp ce Laszlo Dioszegi s-a declarat fericit de victoria obţinută.

Patronul lui Sepsi a vorbit despre obiectivul echipei, care este de a se bate pentru un loc în Conference League, şi a anunţat că jucătorii şi tehnicianul Leo Grozavu au încrederea sa deplină.

Dioszegi trasează obiectivul lui Sepsi pentru actualul sezon

Nu am crezut în victorie şi nu ne-am gândit mai departe. De acum ne vom gândi şi la adversar, dar acum sunt prea fericit ca să vorbesc de optimi. Eu am zis, Sepsi nu e o echipă care să se bată la campionat, pentru că foarte multa lume a crezut că spargem gheaţa şi ne batem la campionat.

În niciun caz nu avem puterea financiară si nici nu avem puterea, dar avem încrederea că o să fim in play-off. Din păcate am avut meciuri pierdute la un gol şi multe egaluri, dar eu am încredere în băieţi şi în Leo Grozavu şi sper ca de acum să vină şi victoriile.

Am cam pierdut multe puncte, e greu să vorbim de play-off, dar o să fiu mulţumit şi dacă prindem un loc şapte sau opt şi o sa jucăm iar pentru Cupa Confederaţiei (n.r. Conference League)”, a declarat Laszlo Dioszegi.

Afla mai multe despre: sepsilaszlo dioszegifarul sepsi 

viewscnt
Articole similare