Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Albu dă cărţile pe faţă după ce ultraşii au anunţat că nu va mai fi căpitan: ”Nu a venit nimeni să îmi ia banderola, nu m-a tras nimeni de urechi”

Dragoş Albu dă cărţile pe faţă după ce ultraşii au anunţat că nu va mai fi căpitan: ”Nu a venit nimeni să îmi ia banderola, nu m-a tras nimeni de urechi”

FC U Craiova

Comentarii

Dragoş Albu, căpitanul lui FC U Craiova, ar fi fost scos din funcţie, după ce Andrei Preda, liderul galieriei oltene, l-ar fi acuzat pe mijlocaş că nu merită banderola.

FC U Craiova a pierdut duelul cu FCSB, pe teren propriu, scor 0-1. Penalty-ul marcat de Keşeru, după faultul lui Diallo asupra lui Vali Creţu, s-a dovedit a fi decisiv în duelul din Bănie. Deşi se zvonea că Dragoş Albu nu va mai fi căpitanul oltenilor, mijlocaşul tot a purtat banderola în faţa ”roş-albaştrilor”.

Iar internaţionalul de tineret a vorbit despre întreaga situaţie în jurul postului de căpitan. Andrei Preda, liderul galeriei lui FC U, anunţa în urmă cu mai multe zile că l-ar fi informat pe Albu că nu merită să fie căpitan şi că i-ar fi luat banderola.

Da, am mers în autocar şi am avut o discuţie aprinsă cu Albu. I-am zis: 'Tu n-ai faţă de căpitan, să dai jos banderola! De azi nu mai eşti căpitan! Nu ai faţă, joci de doi ani şi ai dat două goluri! Când demonstrezi că meriţi, o primeşti din nou!'”, a spus Preda, conform gsp.ro.

Însă, Albu a negat aceste întâmplări şi a dezvăluit că întreaga situaţie a fost exagerată. Căpitanul oltenilor susţine că nimeni nu i-a luat banderola şi că ce s-a scris despre el şi colegii săi ar fi lipsit de adevăr.

Dragoş Albu dă cărţile pe faţă după ce ultraşii au anunţat că nu va mai fi căpitan

Noi am pierdut doar din faze fixe si penatly-uri, nu am luat gol din actiune. Ce s-a întâmplat etapa trecută, adică gestul meu, a fost puţin înţeles greşit. Eu mi-am luat colegii şi am mers la peluză, ca de fiecare dată. Acolo noi formăm o linie şi stăm în faţa lor. La Piteşti am făcut acelaşi lucru.

Un coleg de al meu a vrut să înainteze şi l-am tras înapoi, să stea cu noi, pentru că asta e important, iar ce s-a scris e neadevărat. Nimeni nu a venit să îmi ia banderola din autocar, nimeni nu l-a tras pe Dragoş Albu de urechi în autocar.

Primul lucru pe care ni l-au reproşat a fost că nu avem atitudine, că nu jucăm cu inima, că nu ne dăruim”, a declarat Dragoş Albu.

Afla mai multe despre: fc u craiovadragoş albu 

viewscnt
Articole similare