Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dublă lovitură la FCSB! Gigi Becali a adus doi fraţi la echipă. Fotbaliştii cu care îşi realizează visul de milioane

Dublă lovitură la FCSB! Gigi Becali a adus doi fraţi la echipă. Fotbaliştii cu care îşi realizează visul de milioanegalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB continuă să se întărească şi în această vară, iar finanţatorul Gigi Becali îşi doreşte să facă o echipă plină de jucători români de perspectivă, pe care să-i vândă pe multe milioane de euro în străinătate.

Recent, FCSB a reuşit să aducă noi tineri fotbalişti în academia de la Berceni, cu care Gigi Becali se laudă. Finanţatorul FCSB a susţinut că a investit mai mult decât Gică Hagi în academia sa şi că tinerii jucători au toate condiţiile pentru a face performanţă.

Doi fraţi aduşi la academia FCSB!

Marţi, Ziarulprahova.ro a anunţat că "doi tineri şi talentaţi jucători ai grupării ploieştene Petrosport îşi vor continua cariera fotbalistică în Capitală. Este vorba despre fraţii Stancovici – Victor, component al echipei naţionale Under 15, fiind cel mai tânăr internaţional al judeţului nostru, precum şi fratele său, Vlad, mai mic de vârstă- care au făcut obiectul unor transferuri către FCSB"

Dintre cei doi, Victor a fost cel care a debutat pentru naţionala U15 a României în dubla cu Moldova, înainte ca toate competiţiile să fie întrerupte.

Cei doi fraţi Stancovici au luat drumul lui Ianis Stoica, care a jucat tot pentru Petrosport, şi care a a devenit unul dintre cei mai tineri debutanţi din fotbalul românesc, după ce la 14 ani, 10 luni şi 23 de zile a jucat pentru FCSB într-un meci din Cupa României cu Sănătatea Cluj. 

Gigi Becali se laudă cu academia sa

Forţat şi de accidentări, Gigi Becali a luat o decizie de avarie pe finalul sezonului recent încheiat. Omul de afaceri a băgat pe teren mai mulţi jucători proveniţi din academia FCSB, printre care Alexandru Pantea, Ovidiu Perianu, Andrei Istrate sau Romeo Niţă.

”Am luat cei mai buni juniori. Avem fotbalişti foarte buni. Eu am investit mai mult decât Gică Hagi în academie. În Europa nu găseşti aşa ceva, ce avem noi la baza. Cămine pentru copii, ei stau acolo, mănâncă acolo, dorm acolo”, anunţa recent Gigi Becali pentru Pro X. 

De altfel, Gigi Becali a anunţat că e hotărât să renunţe treptat din a mai transfera jucători străini, întrucât îşi doreşte să fac o echipă doar din fotbalişti români: “Jucători străini eu nu mai iau! Deloc! Deloc! Nu mai dau bani pe jucători, pentru că am în academie toată crema fotbalului românesc. Bine, mai are şi Gică Hagi", susţinea finanţatorul FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferuri fcsbgigi becali transferuritransferuri fcsbstancovici 

viewscnt
Articole similare