Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E pregătit să semneze". Vedeta lui Becali de la FCSB i-a spus "da" campioanei. Progresul fulgerător al transferului

"E pregătit să semneze". Vedeta lui Becali de la FCSB i-a spus "da" campioanei. Progresul fulgerător al transferului

FCSB

Comentarii

Se fac paşi importanţi în privinţa următorului transfer pe care Gigi Becali îl poate face de la FCSB. Presa din Turcia anunţă că unul dintre preferaţii omului de afaceri, Octavian Popescu (18 ani), şi-ar fi dat acordul să ajungă la Galatasaray şi să semneze contractul care îi va fi propus.

Octavian Popescu este de acord cu transferul de la FCSB la Galatasaray

În următoarea perioadă de transferuri, FCSB s-ar putea despărţi de încă un fotbalist de bază, în plină luptă pentru titlul Ligii 1. După Dennis Man şi Olimpiu Moruţan, şi Octavian Popescu poate pleca. Mai mult, tânărul atacant, care a ieşit la rampă în ultimul an, ar fi de acord să-şi încerce norocul în străinătate. 

Aslanarenasi.com anunţă că Galatasaray este pregătită să-l aducă şi pe al treilea român în lotul actual, iar jucătorul vizat este Octavian Popescu: "Galben-roşii au intenţii serioase cu el, după ce a ajuns pe agenda clubului la începutul sezonului, fiind urmărit pe scouterii clubului", scrie sursa citată. 

Turcii susţin că Gigi Becali va negocia "la sânge", din nou, şi nu are de gând să mai facă o reducere substanţială, aşa cum s-a întâmplat cu Olimpiu Moruţan, care a fost cedat pentru 3.7 milioane de euro plus bonusuri de performanţă. 

Acum, suma de transfer s-ar putea ridica la 15 milioane de euro, iar totul depinde de FCSB şi Galatasaray, întrucât intenţia lui Octavian Popescu ar fi cunoscută de anturajul său.

"E un progres în privinţa transferului, pentru că fotbalistul a dat undă verde. S-a aflat, după şedinţa dintre impresari, că Popescu a spus 'da' unei posibile oferte dinspre Galatasaray şi a declarat că e pregătit să semneze dacă cele două cluburi se pun de acord"

De altfel, vicecampioana României l-ar putea lăsa pe Octavian Popescu să plece de la echipă, în condiţiile în care MM Stoica a anunţat când revine Florinel Coman după seria de accidentări care l-a chinuit. 

Doi dintre jucătorii lui Fatih Terim, Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, l-au consiliat pe Octavian Popescu, căruia i-au transmis că e locul potrivit în care s-ar putea transfera. 

Sursa citată susţine că Galatasaray caută o soluţie favorabilă prin care să-l aducă pe fotbalistul de la FCSB, mai ales că a aflat intenţia tânărului. 

Dacă transferul se va realiza, atunci românii ar putea domina la mijloc echipa lui Fatih Terim, cu Moruţan în banda dreaptă, Octavian Popescu, în stângă, şi cu Alexandru Cicâldău în spatele vârfului. 

  • 48 de meciuri, 8 goluri şi 8 pase decisive sunt cifrele lui Octavian Popescu la FCSB. 

Afla mai multe despre: mihai stoicamm stoicafcsbgigi becalitransferuri fcsbgalatasaray,  

viewscnt
Articole similare