Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e omul care i-a dat "OK"-ul lui Becali pentru transferul lui Florentin Matei! Cu cine s-a sfătuit patronul FCSB: "M-a sunat de mai multe ori!"

El e omul care i-a dat "OK"-ul lui Becali pentru transferul lui Florentin Matei! Cu cine s-a sfătuit patronul FCSB: "M-a sunat de mai multe ori!"

Superliga

Comentarii

Florentin Matei revine la FCSB la opt ani după ce pleca cu scandal de la trupa roş-albastră.

Mijlocaşul de 25 de ani urmează să semneze un contract cu gruparea de la care pleca înainte să împlinească 19 ani, fără să aibă prea multe şanse să-şi demonstreze calităţile. După mai multe experienţe în străinătate, mijlocaşul ofensiv a jucat pentru Astra în primele luni din 2018 şi a reuşit 4 goluri în 13 partide, fiind unul din cei mai buni jucători ai giurgiuvenilor. Becali a încercat să-l transfere atunci, însă în cele din urmă mijlocaşul a ajuns în Emirate, la Al Ittihad Kalba, grupare de care s-a despărţit în noiembrie

Matei a ajuns la Astra într-un moment în care Edi Iordănescu era tehnicianul fostei campioane, iar Gigi Becali i-a cerut referinţe despre mijlocaş antrenorului de 40 de ani.

Şi acum, Iordănescu a fost omul cheie în realizarea mutării. Becali l-a sunat pe acesta şi l-a întrebat dacă Matei s-ar preta stilului pe care Teja vrea să-l impună la echipă. Răspunsul a fost afirmativ, iar jucătorul de 25 de ani a fost chemat la negocieri şi acum urmează să-şi pună semnătura pe un contract.

În noiembrie, Edi Iordănescu povestea la Telekom Sport că are o relaţie bună cu Gigi Becali, care i-a cerut sfatul în mai multe rânduri, inclusiv în ceea ce-l priveşte pe Florentin Matei.

"M-a sunat în mai multe cazuri să mă întrebe despre anumiţi jucători. Din păcate, ultima dată m-a întrebat de doi jucători şi, după ce m-a întrebat, a doua zi, a spus în presă fără să dea nume că s-a informat de la cineva şi că a luat nişte păreri despre acei jucători de la un antrenor care i-a pregătit şi că a decis să nu mai transfere acei jucători în urma discuţiei", declara Edi Iordănescu pentru Telekom Sport în noiembrie 2018.

Afla mai multe despre: florentin mateifcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare