Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi, supărat după înfrângerea cu Gaz Metan! Ce l-a nemulţumit pe tehnician: ”Asta mă îngrijorează”

Emil Săndoi, supărat după înfrângerea cu Gaz Metan! Ce l-a nemulţumit pe tehnician: ”Asta mă îngrijorează”
Comentarii

Chindia Târgovişte a pierdut duelul cu Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu, scor 0-1.

Chindia Târgovişte a pierdut duelul din a 15-a etapă a Ligii 1, împotriva lui Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu, scor 0-1.

În ciuda faptului că au rămas în inferioritate numerică în minutul 63, oaspeţii au reuşit să câştige confruntarea, graţie unui gol reuşit de Matricardi din fază fixă, în prelungirile partidei.

Târgoviştenii au avut om în plus, dar nu au putut profita, astfel că Emil Săndoi a rămas dezamăgit de echipa sa. Tehnicianul a afirmat că este îngrijorat de greşelile defensive ale echipei sale, care a scăpat dramatic un punct din mână pe final de meci.

Emil Săndoi, supărat după înfrângerea cu Gaz Metan

Azi nu am făcut o partidă bună. Am început şi temători partida, am făcut şi foarte multe greşeli, n-aş putea să spun că adversarul şi-a creat cine ştie ce ocazii.

N-am fost inspiraţi nici la finalizare, nici la construcţia jocului. Ce mă îngrijorează e că facem anumite greşeli care se repetă pe faza defensivă, chiar dacă avem puţine goluri primite.

O fază fixa pe care nu o tratezi cu toată atenţia, în care îţi pierzi marcajul şi se face diferenţa...”, a declarat Emil Săndoi, în urma fluierului final.

Afla mai multe despre: chindia târgovişteemil săndoi 

viewscnt
Articole similare