Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Clubul din Liga 1 care l-a ofertat pe Marius Croitoru! Surpriza iernii, anunţată. Salariul propus pentru a pleca de la FC Botoşani

EXCLUSIV | Clubul din Liga 1 care l-a ofertat pe Marius Croitoru! Surpriza iernii, anunţată. Salariul propus pentru a pleca de la FC Botoşani

FC Voluntari

Comentarii

Marius Croitoru a devenit un antrenor interesant pentru cluburile din Liga 1, iar tehnicianul a avut o ofertă de a pleca în altă parte în această iarnă. Înainte ca FC Voluntari să-l numească pe Bogdan Andone, oficialii ilfovenilor au negociat şi cu Marius Croitoru, cel căruia i se oferea un salariu de 7.000 de euro.

Marius Croitoru a dus-o în premieră pe FC Botoşani în play-off-ul Ligii 1, a jucat în preliminariile Europa League, iar stilul de joc şi rezultatele au atras privirile conducătorilor din Liga 1. În această iarnă, FC Voluntari a încercat să producă o surpriză. 

Marius Croitoru ar fi putut ajunge la FC Voluntari. Prima reacţie a antrenorului de la FC Botoşani

Directorul general de la FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, a discutat cu Marius Croitoru, căruia i-a propus să preia echipa din Ilfov. Cel mai probabil, FC Voluntari ar fi impus calificarea în play-off-ul Ligii 1, dar tehnicianul a rămas fidel echipei actuale: "Am avut o discuţie cu Bogdan Bălănescu, pe care îl apreciez ca om şi profesional. N-a fost numai de la Voluntari, dar domnul Iftime mi-a zis că nu, sunt nicio formă nu e momentul să plec. În momentul acesta am proiectul aici şi am foarte mulţi jucători aduşi personal şi, automat, probabil greşeam făcând lucrul acesta faţă de ei, să nu mai zic faţă de Iftime", a declarat Marius Croitoru pentru Telekom Sport. 

Înainte de reluarea Ligii 1, FC Voluntari se află pe locul 13, cu 15 puncte, în timp ce FC Botoşani e aproape de play-off, pe locul şapte, cu 18 puncte. 

Lovitura încercată de FC Voluntari. Marius Croitoru ar fi urmat să primească 7.000 de euro salariu

Tentativa ilfovenilor de a-l lua pe Marius Croitoru a fost comentată şi de Valeriu Iftime, cel care negociază, în aceste zile, transferurile lui Denis Haruţ, la FCSB, şi cel al lui Andrei Chindriş.

"Nu pleacă în nicio secundă la preţul ăsta, nu contează echipa. La preţul ăsta nu pleacă, el câştigă mai mult la mine. Marius Croitoru merită mai mulţi bani, la multe echipe din România, dar nu cred că pleacă de la mine cel puţin ani de zile. El mi-a spus despre Voluntari a doua zi. Mi-a spus <<Nea Valeriu, să nu luaţi în seamă ce se aude, nici nu poate fi vorba să plec>>", a declarat omul de afaceri pentru Telekom Sport. 

Marius Croitoru: "Sunt mândru de tot ce am realizat cu licenţa B"

Marius Croitoru nu ocupă funcţia de antrenor principal al echipei, la FC Botoşani, în acte, iar acesta a atras atenţia unui aspect: "Sunt mândru de tot ce am realizat cu licenţa B. Eu n-am avut când să le fac (n.r. - cursurile pentru licenţa Pro), pentru că am jucat fotbal până la 38 ani. Cine ar fi fost în locul meu şi ar fi avut posibilitatea să antreneze în Liga 1 ar fi spus <<Nu, nu pot să iau echipa, căutaţi-mă peste şapte ani când termin Pro-ul?>>. Şi noi ar trebui să fim ajutaţi. Unui antrenor în România, care începe azi, la 35 ani, îi trebuie, şapte, opt, 10 ani ani să finalizeze PRO-ul. Cine îl mai bagă pe el în seamă după 10 ani? Sunt foarte mulţi cu PRO şi n-au echipe", a mai spus antrenorul de la FC Botoşani, Marius Croitoru. 

Bogdan Andone a fost numit antrenor la FC Voluntari, pe finalul anului trecut. 

 

Afla mai multe despre: marius croitorumarius croitoru fc voluntarifc voluntarifc botosani 

viewscnt
Articole similare