Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fosta campioană a deschis discuţiile pentru transferul lui Denis Alibec! În ce stadiu s-a ajuns pentru "perla" lui Gică Hagi

EXCLUSIV | Fosta campioană a deschis discuţiile pentru transferul lui Denis Alibec! În ce stadiu s-a ajuns pentru "perla" lui Gică Hagi

Farul Constanța

Comentarii

Convenţia dintre Denis Alibec şi Gică Hagi rămâne în picioare. Atacantul ar putea pleca în orice moment, dacă prin transferul său ar prinde un contract mai bun decât la Farul Constanţa. În ultima perioadă, o echipă din străinătate s-a interesat de tricolor, pentru a-l transfera.

Echipa din străinătate care s-a interesat de transferul lui Denis Alibec, de la Farul Constanţa

Denis Alibec a revenit în prim-planul fotbalului românesc odată cu alegerea făcută de la începutul sezonului recent încheiat. Tricolorul a venit alături de Gică Hagi, pentru a-i oferi impulsul necesar în carieră, iar colaborarea dintre cei doi a avut efectul aşteptat. 

Farul Constanţa a devenit campioana României cu Denis Alibec, care a fost în linia întâi a "Regelui". Atacantul a reuşit 14 goluri şi a pasat decisiv în opt rânduri, în 31 de meciuri, dar a avut emoţii pe finalul play-off-ului, când a fost suspendat pentru ultimele două meciuri, cu FCSB şi CFR Cluj. 

Tot în acea perioadă de pe finalul campionatului, un club din străinătate şi-a manifestat interesul pentru a-l transfera, în condiţiile în care înţelegerea dintre Gică Hagi şi fotbalist se menţine. Denis Alibec poate pleca inclusiv liber de contract de la Farul Constanţa, pentru a-şi asigura o sumă bună de bani pe finalul carierei. 

Denis Alibec se putea transfera în această vară la Apollon Limassol

Din informaţiile Orange Sport, fosta campioană a Ciprului, Apollon Limassol, s-a interesat de transferul lui Denis Alibec, într-un moment în care Gică Hagi era în plină cursă pentru titlul Superligii. 

Discuţii au fost în ultima perioadă, iar pentru Denis Alibec ar fi fost o nouă provocare în străinătate, unde a mai jucat pentru: Inter, Mechelen, Bologna, Kayserispor şi Atromitos. 

Însă, se pare că titlul câştigat de Farul a schimbat situaţia transferului. Nu s-a ajuns la un acord pentru transferul lui Denis Alibec de la Farul la Apollon Limassol, iar în acest moment trecerea atacantului în Cipru nu mai este de actualitate pentru părţi. 

La Apollon, Denis Alibec ar fi fost antrenat de Bogdan Andone, tehnicianul cu care a colaborat la Astra Giurgiu. Atacantul s-ar fi bucurat de un tratament bun din partea celui care i-a fost secund lui Marius Şumudică, antrenor sub comanda căruia Denis Alibec a impresionat şi cu care a obţinut primul titlu de campion al României. 

Apollon Limassol a câştigat titlul în Cipru în 2022, iar în acest sezon a terminat pe locul al cincilea. Instalat în februarie pe banca echipei, Bogdan Andone a revitalizat echipa, iar la un moment dat a avut o serie de cinci victorii consecutive. 

Recent, unchiul lui Denis Alibec a dezvăluit că fotbalistul poate pleca încă din această vară la o echipă din străinătate. 

Afla mai multe despre: denis alibecdenis alibec apollon limassoldenis alibec farul constanta 

viewscnt
Articole similare