Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Moment istoric în fotbalul românesc. Becali dă o lovitură colosală la FCSB. Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Coman: "Chiar asta e suma!"

EXCLUSIV | Moment istoric în fotbalul românesc. Becali dă o lovitură colosală la FCSB. Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Coman: "Chiar asta e suma!"

FCSB

Comentarii

FCSB este una dintre echipele de top din fotbalul românesc, iar acum Gigi Becali se pregăteşte să dea lovituri importante pe piaţa transferurilor din această vară.

Dennis Man şi Florinel Coman sunt jucătorii care îi pot băga zeci de milioane de euro în conturi lui Gigi Becali. Cei doi mijlocaşi de la FCSB s-au remarcat în vara anului trecut la Campionatul European de tineret, unde România a ajuns până în semifinale, iar evoluţiile bune au continuat şi în actualul sezon.

În ciuda pandemiei de coronavirus care a lovit serios sportul mondial, din toate punctele de vedere, Gigi Becali este foarte aproape de a obţine sume uriaşe de bani în schimbul celor doi fotbalişti de la FCSB. Dennis Man este dorit insistent de cluburi puternice din Europa, precum Feyenoord, Atalanta, Fiorentina, Sheffield United sau Fenerbahce, care sunt dispuse să plătească zece milioane de euro pentru transferul mijlocaşului.

Becali scrie istorie la FCSB. Se face marele transfer al lui Coman

În plus, după ce au picat negocierile cu americanii de la Orlando City, Gigi Becali îl poate vinde pe Florinel Coman pe o sumă mult mai mare faţă de cea pe care o oferea clubul din MLS. La începutul acestei săptămâni, presa din Turcia a scris că Florinel Coman a fost trecut în fruntea listei de transferuri din această vară a celor de la Galatasaray.

Conform jurnaliştilor turci, Fatih Terim i-a convins pe şefii clubului să plătească zece milioane de euro pentru mijlocaşul de la FCSB în vârstă de 22 de ani, alături de care poate veni şi Răzvan Marin, jucător care se va despărţi în această vară de Ajax Amsterdam.

"Să dea Dumnezeu să se facă! Pentru noi, pentru fotbalul românesc, este extraordinar. Este aceeaşi sumă de transfer ca a lui Nicuşor Stanciu, nu 9,7, ci 10 milioane a fost transferul lui Nicuşor Stanciu. La fel înţeleg că se va vinde şi Florinel, eu zic că Doamne ajută! La cât mai multe transferuri, din partea mea şi a tuturor managerilor, pentru că numai aşa putem să ne recăpătăm locul pe care l-am avut în ierarhia asta mondială.

De abia de acum se mişcă lucrurile, încet-încet o să-şi revină totul, normal. Dar vezi că deja au început transferurile, parcă spunea un manger că n-o să mai fie ce a fost. Păi dacă Florinel se vinde pe 10 milioane înseamnă că e ce a fost şi ceea ce trebuie să fie, pentru că jucătorii români au calitate şi trebuie cumva să le ridicăm preţul" , a declarat Anamaria Prodan la Telekom Sport.

  • 5,4 milioane de euro este cota lui Florinel Coman pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 14 goluri şi 10 pase decisive a reuşit Coman în cele 35 de meciuri jucate pentru FCSB în acest sezon

viewscnt
Articole similare
FOTO Are tata top model. Fata lui Sumudica viseaza sa ajunga Miss Romania