Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Ionuţ Negoiţă n-a vândut clubul până acum, deşi a primit oferte. Prunea: ”Eu am când am spus-o toată lumea râdea de mine”

EXCLUSIV | Motivul pentru care Ionuţ Negoiţă n-a vândut clubul până acum, deşi a primit oferte. Prunea: ”Eu am când am spus-o toată lumea râdea de mine”

Superliga

Comentarii

Florin Prunea explică motivul pentru care Ionuţ Negoiţă n-a vândut-o până acum pe Dinamo, deşi a primit mai multe oferte. Managerul general al lui Dinamo susţine că Negoiţă caută un investitor care să-l asigure că are intenţii bune.

Ionuţ Negoiţă a tot anunţat în ultimii doi ani că vrea să o vândă pe Dinamo, însă până acum lucrurile au rămas neschimbate în acţionari. Una dintre ofertele clare pe care le-a primit în ultima vreme a fost din partea unui grup spaniol de investiţii, aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate. Însă Negoiţă are pe masă şi o propunere de la Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo, dar şi de la Asociaţia Doar Dinamo Bucureşti. Până acum, omul de afaceri din Ştefan cel Mare n-a ajuns însă la nicio înţelegere.

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, explică motivul pentru care Ionuţ Negoiţă n-a vândut clubul până acum. Prunea susţine că Negoiţă îşi doreşte un investitor care să-l asigure că vrea să facă performanţă:

”Nu cred că se pune problema aşa. Eu cred că până la urmă patronul va vinde. Eu am spus-o de la început, toată lumea râdea când spuneam că nu va vinde oricui şi nu oprice condiţii. Cu siguranţă că va vinde, dar îl interesează soarta clubului. Să vină nişte oameni care să ducă mai departe ceea ce el a început bine, dar după aceea nu a mai putut. Nu mai poate omul. E foarte clar, e corect, vine şi spune. Domne, nu mai pot singur.  Probabil că s-a şi săturat de unele lcururi, eu îl înţeleg perfect şi atunci eu sper să se găsească un cumpărător”, a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare