Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Premier League, următoarea destinaţie pentru Ianis Hagi. Sfatul primit de la un fost internaţional: "Presiunea va fi foarte mare"

EXCLUSIV | Premier League, următoarea destinaţie pentru Ianis Hagi. Sfatul primit de la un fost internaţional: "Presiunea va fi foarte mare"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) a fost transferat definitiv de Rangers FC la mijlocul săptămânii, însă deja au început discuţiile despre următoarea destinaţie a lui. Narcis Răducan, fost conducător la FCSB, este de părere că va ajunge în Premier League.

Narcis Răducan a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport în care a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la Rangers, iar conducătorul nu a ezitat să spună că Hagi junior ar putea face faţă şi în Premier League. 

"Fără îndoială! Din punct de vedere fizic, e mai greu în Scoţia, calitatea e incomparabilă, dar e perfect pentru un mic antrenament pentru campionatul englez.

Dacă îmi aduc aminte, am avut acelaşi traseu, dar păstrând proporţiile pentru că el e la un club foarte mare al Europei. Şi Steaua e un club mare, dar aşa mi s-a întâmplat şi mie şi mi-a prins bine. În primul an am fost împrumutat către Steaua, apoi a urmat opţiunea de cumpărare. Este foarte bine şi în condiţiile acestea există şi alte aspecte care îi cofirmă valoarea. Nu a plătit nimeni pe el, totul a fost confirmat de evoluţiile sale, nimeni nu poate să-i conteste chiar şi când va juca mai slab, a fost o analiză în club şi lumea s-a convins de valoarea lui. N-a fost o chestie hai să-l luăm repede şi merge sau nu merge", a declarat Narcis Răducan. 

Totodată, fostul preşedinte de la Astra, ASA Târgu Mureş sau Pandurii i-a transmis şi un sfat lui Ianis Hagi, în legătură cu lucrurile la care trebuie să mai lucreze: "Poate la forţa explozivă, la nivel mental trebuie să fie pregătit pentru că presiunea va fi foarte mare. Am jucat pe Ibrox şi sunt în jur de 50.000 de spectatori care vor doar victoria atâta timp cât e o echipă obişnuită cu trofeele şi a câştigat foarte multe. Într-o luptă cu Celtic, vor doar victoria sau vor să vadă luptă".

Afla mai multe despre: ianis hagipremier league 

viewscnt
Articole similare