Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sorin Cârţu a luat foc după ce meciul FCSB - CFR a fost amânat: "Păun e bolnav? Joacă, mă! Dă-te deoparte şi joacă". Poziţia liderului U Craiova

EXCLUSIV | Sorin Cârţu a luat foc după ce meciul FCSB - CFR a fost amânat: "Păun e bolnav? Joacă, mă! Dă-te deoparte şi joacă". Poziţia liderului U Craiova
Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, s-a arătat revoltat de amânarea meciului FCSB - CFR Cluj, din play-off-ul Ligii 1. Oficialul consideră că echipa din Oltenia va fi dezavantajată în lupta pentru titlu.

FCSB - CFR Cluj, amânat din cauza cazului de COVID-19

Telekom Sport a anunţat, în exclusivitate, că Alexandru Păun a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Totuşi, amânarea partidei l-a iritat pe Sorin Cârţu, care crede că meciul a fost amânat prea uşor: "Poziţia Universităţii Craiova e că vrem să vedem dacă Păun poate e negativ, după 48 de ore. Dacă lui îi este nagativ, ei rămân cu amânarea. Din punctul meu de vedere le avantajează pe amândouă echipele. Dar dacă mâine iese nagativ, când îi fac test? 

I-a făcut testul acum şi trebuie să-i facă după 48 de ore şi pe urmă, peste cinci zile, echipei. Dacă el iese negativ, ce înseamnă? S-a greşit testul, ei rămân cu amânarea acestei partide. Din punctul meu de vedere, amânarea asta avantajează amândouă echipele. Una, că CFR joacă, e programată la o dată în care ştie exact, când noi ne jucăm toate meciurile şi ei când joacă, cu FCSB, ştiu exact care e poziţia noastră şi tot ce trebuie să facă. Şi a doua, FCSB, că ei n-au jucat şi pot să joace partida asta, finala cu Sepsi, de miercuri, de pe o altă poziţie. De ce nu se aşteaptă să vedem care e rezultatul ăsta al testelor, de la CFR, şi finala Cupei să se amâne, să se joace finala Cupei pe 30 iulie? De ce trebuie să se joace meciul acesta în 30 iulie şi să nu se joace săptămâna aceasta, că poate a fost o greşeală şi băiatul e negativ", a declarat oficialul lui U Craiova pentru Telekom Sport. 

Sorin Cârţu: "Păun e bolnav? Ceilalţi cum sunt? Negativi? Joacă, mă!"

"Eu aşa înţeleg, că echipele astea două sunt cele care se bat pentru Champions League. Noi, prin ceea ce am făcut până acum, ne-am câştigat un drept de a avea un program cât se poate de normal şi care să nu ne prejudicieze şi un program pe care-l vrem în aşa fel încât să nu avantajeze nici Craiova, nici CFR. Într-o situaţie din asta, ţi se pare că noi suntem avantajaţi? 

Noi dăm drumul la campionat şi ne conduce DSP-ul? Păun e bolnav? Ceilalţi cum sunt? Negativi? Joacă, mă! Păun, tu nu joci la meciul ăsta, dă-te deoparte şi joacă. Cum se prezintă ei peste trei zile, că ei au jucat şi aia au stat 10 zile să-şi pregătească meciul. E bine aşa?", a mai spus Sorin Cârţu.

Ce urmează acum pentru jucătorii lui CFR Cluj după ce Păun a fost depistat pozitiv. Când s-ar putea disputa derby-ul cu FCSB

 

Afla mai multe despre: sorin cartuu craiovacfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare