Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii Petrolului au vandalizat sediul lui FC U Craiova! Reacţia lui Mititelu jr.: ”Mi se scrie pe casă de când aveam 10 ani”

Fanii Petrolului au vandalizat sediul lui FC U Craiova! Reacţia lui Mititelu jr.: ”Mi se scrie pe casă de când aveam 10 ani”

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova şi Petrolul Ploieşti se vor duela în CUpa României. Înaintea întâlnirii directe, fanii prahoveni au vandalizat sediul oltenilor.

FC U Craiova şi Petrolul Ploieşti se pregătesc pentru un duel în Cupa României. Campioana din Liga 2 din ultima stagiune înfruntă o formaţie cu pretenţii ed promovare în actualul sezon, iar ”lupta” a început dinaintea partidei.

Galeria Petrolului a vandalizat sediul lui FC U, scriind pe pereţii acestuia. Însă, Adrian Mititelu jr. nu s-a arătat prea deranjat de situaţie. Patronul clubului oltean, în absenţa tatălui, a dezvăluit că este obişnuit cu astfel de acte de vandalism, întrucât le îndură de când era copil.

Fanii Petrolului au vandalizat sediul lui FC U Craiova!

Sunt nişte acţiuni care se întâmplă des între galerii. Nu au stricat nimic, doar au scris pe clădire. Am rezolvat. Mie mi se scrie pe casă de când aveam 10 ani. Face parte din tabieturile mele să şterg ce scrie pe casă.

Şi dacă era în libertate şi dacă e in detenţie, vă daţi seama că nu poţi să fii fericit. Le-a trăit (n.r. rezultatele slabe din ultimele partide) cu amărăciune. Am avut ghinion meci de meci. Nu putem să spunem că am avut vreun meci în care a greşit arbitrul în favoarea noastră”, a declarat Mititelu jr., la Pro X.

Afla mai multe despre: fc u craiovapetrolul ploieştiadrian mititelu jr. 

viewscnt
Articole similare