Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a făcut un nou transfer. Stipe Vucur este alesul lui Gigi Becali. Cine este şi unde a mai jucat fundaşul central cu înălţime de 1,95 metri

FCSB a făcut un nou transfer. Stipe Vucur este alesul lui Gigi Becali. Cine este şi unde a mai jucat fundaşul central cu înălţime de 1,95 metrigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat din nou titlul în Liga I, însă acum Gigi Becali a început deja campania de transferuri pentru a fi sigur că echipa sa reuşeşte să câştige titlul şi să se califice în grupele Conference.

FCSB a pierdut lupta cu CFR Cluj pentru titlu în Liga I, iar ardelenii şi-au adjudecat cel de-al patrulea campionat consecutiv. Astfel, roş-albaştrii au rămas cu ultimul titlu cucerit în 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Deşi s-au mai aflat de atunci pe banca FCSB-ului antrenori precum Laurenţiu Reghecampf, Mirel Rădoi sau Mihai Teja, roş-albaştrii au cedat, rând pe rând, lupta pentru titlu în faţa unor echipe precum Astra Giurgiu, FC Viitorul sau CFR Cluj.

Cum Toni Petrea şi-a dat demisia la finalul sezonului trecut, Gigi Becali a fost aproape de a semna cu Marius Şumudică, însă, până la urmă, antrenorul a bătut palma chiar cu marea rivală a FCSB-ului în lupta pentru titlu, CFR Cluj, după plecarea lui Edward Iordănescu. Astfel, la gruparea roş-albastră a ajuns antrenor Dinu Todoran, iar Gigi Becali a bifat şi primele două transferuri. Alexandru Creţu s-a înţeles cu FCSB şi a revenit în Liga I, după aventurile la Olimpija Ljubljana şi Maribor.

FCSB a făcut un nou transfer. Stipe Vucur este alesul lui Gigi Becali. Cine este şi unde a mai jucat fundaşul central cu înălţime de 1,95 metri

Cel de-al doilea transfer a fost anunţat de latifundiarul din Pipera, însă n-a vrut să ofere şi numele fotbalistului. Din informaţiile Telekom Sport, FCSB a bătut palma cu Stipe Vucur, un fundaş central de 29 de ani, cu dublă cetăţenie, croată şi austriacă. Cu o înălţime de 1,95 metri, fotbalistul a încheiat sezonul cu Hallescher pe locul 9 în liga a treia din Germania, iar în trecut a mai evoluat la echipe precum Lustenau, Wacker, Aue, Kaiserslautern sau Hajduk Split.

Stipe Vucur a fost crescut la juniorii lui Salzburg şi are 32 de meciuri jucate, în 2013, în prima ligă din Austria, dar şi 10 goluri marcate în cele 117 partide bifate în liga secundă din Germania.

  • 250 de mii de euro este cota fundaşului central de 29 de ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

 Galerie foto

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare