Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"FCSB este Steaua?". Alex Bourceanu a dat un exemplu în disputa care a împărţit fanii: "Vedeam sigla"

"FCSB este Steaua?". Alex Bourceanu a dat un exemplu în disputa care a împărţit fanii: "Vedeam sigla"

FCSB

Comentarii

Alexandru Bourceanu (38 de ani) a fost invitat în episodul 4 al rubricii "Întrebaţi şi voi", de pe canalul Youtube al Orange Sport. La câţiva ani de la plecarea de la FCSB, fostul mijlocaş a răspuns întrebării care-i macină pe stelişti.

Alex Bourceanu a ajuns la o concluzie în disputa FCSB - Steaua Bucureşti

"FCSB este Steaua?", a fost una dintre întrebările din partea urmăritorilor emisiunii "Întrebaţi şi voi". 

Triplul campion al României cu FCSB, în 2013, 2014 şi 2015, perioadă în care a jucat în meciurile europene importante, simte că actuala echipă are motive să se identifice cu echipa de tradiţie a României. 

"Da, dacă ne raportăm la continuitate. FCSB este Steaua, din perspectiva mea. Practic, eu eram acolo când pe sigla cu Steaua s-a aplicat sigla cu FCSB, eram acolo. E complicat să-mi spună cineva...

Da, poate juridic nu s-a întâmplat, dar eram acolo. Vedeam sigla Stelei pe dedesubt, sub stema cu FCSB. Tricoul cu care jucasem săptămâna trecută era cu Steaua, săptămâna următoare era cu FCSB. E cam complicat pentru mine să văd altă echipă", a spus Alex Bourceanu. 

Tot din perioada în care a jucat pentru FCSB, unde a ajuns prima dată în 2011, ca mai apoi să se despartă definitiv de club în 2017, Alex Bourceanu şi-a adus aminte şi despre interacţiunea lui Gigi Becali cu echipa. 

"(n.r. - implicarea lui Gigi Becali în echipă) Redusă, probabil exista o implicare, nu ştiu cât de mare, dar eu, personal, nu ştiu cum simţeau colegii mei... În domeniul ăsta există o bârfă... Eşti prieten cu bucătarul, maseurul, doctorul, ei vorbesc, e un soi de trib la orice echipă... Încercam să mă ţin departe de asta, iar contactul meu în afara fotbalului era cu jucătorii. Noi, cei din grup, nu ne gândeam la o implicare", a mai spus fotbalistul cu 27 de meciuri în naţionala României. 

176 de meciuri, 4 goluri şi 30 de pase decisive sunt cifrele lui Bourceanu la FCSB, cele mai bune din carieră la o echipă de club.

 

Afla mai multe despre: alex bourceanualex bourceanu fcsbalex bourceanu fcsb steaua 

viewscnt
Articole similare