Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB nu se lasă învinsă! Continuă cererile pentru a juca pe Stadionul Steaua. "Comunicatul lor e o minciună" | EXCLUSIV

FCSB nu se lasă învinsă! Continuă cererile pentru a juca pe Stadionul Steaua. "Comunicatul lor e o minciună" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că cererile pentru ca Stadionul Steaua să fie închiriat vor continua. Pentru moment, revenirea programată pentru derby-ul cu Dinamo a eşuat.

FCSB plănuieşte contraatacul! Va face noi cereri pentru a închiria Stadionul Steaua

Săptămâna de negocieri pentru a închiria Stadionul Steaua, la FCSB - Dinamo, s-a încheiat cu un eşec pentru clubul finanţat de Gigi Becali. Clauzele impuse de CSA Steaua n-au putut fi respectate de clubul din Berceni, iar FCSB - Dinamo va avea loc pe arena de la Arcul de Triumf, sâmbătă, de la 21:30, în etapa a doua a Superligii, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Gigi Becali a izbucnit după ce contractul n-a mai fost semnat, dar FCSB plănuieşte să continue cu cererile pentru a închiria stadionul din Ghencea, a anunţat Mihai Stoica. 

"Am fost sigur la început (n.r. - că FCSB - Dinamo se joacă în Ghencea), când ministrul (n.r. - Apărării) a trimis adresa CSA şi nu credeam că se poate nesocoti un ordin. După care, după prima zi de negocieri cei de la acolo şi-au bătut joc de oamenii noştri. 

Cer imposibilul! Au cerut ceva imposibil, o poliţă de asigurare pe care nimeni n-o poate emite legată de gazon, spunând că în urma discuţiilor purtate cu asiguratorii au ajuns la sumele astea. Când am văzut că nimeni nu poate emite, le-am cerut să ne spună care sunt asiguratorii şi au spus că nu îi pot spune. Mi-am dat seama atunci că nu vom juca acolo. 

Urmează meciul cu CFR, pe care să vedem cum îl vor asigura. Vom face adrese non-stop. Să vedem dacă cineva îşi permite să piardă sume importante la bugetul statului şi să vedem dacă cineva poate face vreun abuz", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Gigi Becali va face dezvăluiri într-o conferinţă de presă

Joi, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, va arăta toate documentele private pe care le-a pus la dispoziţia CSA Steaua. Afaceristul vrea să demonstreze că entitatea sa a făcut totul corect, în încercarea de a închiria arena. 

"Gigi are toată corespondenţa, are un dosar cu absolut tot ce am trimis noi la CSA şi o să vedeţi că ce au zis e o minciună, comunicatul lor e o minciună. Sunt minciuni, astea sunt la dosar. Dau comunicatul minţind cu neruşinare. Dosarul e la Gigi şi mâine va prezenta dovezile. Am făcut totul ca să jucăm acolo. 

Veţi vedea mâine şi veţi vedea cât se poate minţi la nivel de comandant de Club Sportiv al Armatei. Avem tot şi veţi vedea. Bănuiesc că va fi penal până la urmă. 

Există o gaură bugetară şi vom aştepta măsuri fiscale săptămânile următoare. Milioane din bugetul de stat se duc într-o echipă de fotbal şi într-un stadion, iar nimeni nu vrea să încaseze pentru sportul pentru care a fost construit. 

Au cerut dacă se îmbolnăveşte cineva de la catering, au cerut garanţie pentru voluntari, au cerut pentru orice, apoi au cerut 750.000 pentru teren, orice pentru a nu se juca. Au zis că e meci de risc şi de asta cer aia cu gazonul, asta au zis", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: fcsb stadion steauafcsb ghenceastadionul steauagigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare