Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, o nouă lovitură! Fotbalistul a semnat. Gigi Becali a bătut palma cu el: "Oamenii sunt mulţumiţi"

FCSB, o nouă lovitură! Fotbalistul a semnat. Gigi Becali a bătut palma cu el: "Oamenii sunt mulţumiţi"

Superliga

Comentarii

FCSB nu a repetat greşeala făcută în cazul lui Cristian Bălgrădean şi a reuşit să obţină semnătura unui fotbalist important. Gigi Becali i-a propus grecului Aristidis Soiledis prelungirea contractului pe încă un an, iar jucătorul de 29 e ani a acceptat să continue la FCSB şi după acest sezon.

Într-o perioadă în care Gigi Becali strânge cureaua la echipă, pentru a evita problemele financiare, FCSB tocmai s-a înţeles cu unul dintre cei mai constanţi şi importanţi fotbalişti din lot. Aristidis Soiledis, care a venit la vicecampioana României la începutul sezonului, şi-a reînnoit contractul. 

FCSB a obţinut semnătura lui Aristidis Soiledis

Gigi Becali se va despărţi de mai mulţi fotbalişti în perioada următoare. Cristian Bălgrădean s-a înţeles deja cu CFR Cluj, Adrian Popa va reveni la Reading, după expirarea împrumutului, în timp ce Bogdan Planic a intrat într-un conflict cu finanţatorul FCSB, din cauza salariului. Totuşi, FCSB încearcă să menţină un lot echilibrat, iar un prim pas a fost făcut prin acordul la care a ajuns cu Aristidis Soiledis. 

Fundaşul stânga grec a recunoscut în presa din ţara natală că a acceptat propunerea lui Gigi Becali de prelungire a contractului pe încă un an: "Revin la Bucureşti marţi, vom începe să ne antrenăm în grupuri de câte şase. Steaua (n.r. - FCSB) e o echipa mare, avem condiţii fantastice în cantonament. Oamenii sunt minunaţi, gazonul e foarte bun, nu avem aşa ceva în Grecia.

Steaua e o echipa care se lupta la campionat în fiecare an, vor să meargă în preliminariile Champions League. Am semnat pe încă un an cu Steaua, mi s-a spus că oamenii sunt mulţumiţi de mine şi că voi rămâne”, a declarat Aristidis Soiledis pentru Sport24.gr. De asemenea, apărătorul a acceptat şi diminuarea salariului: ”Am semnat pentru reducerea salariului cu 50% în următoarele şapte luni. Toate echipele vor avea probleme, criza ii va lovi pe toţi!". 

Cum se comportă Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali l-a impresionat pe Aristidis Soiledis, care are cuvinte de laudă despre finanţatorul FCSB: ”Becali e un tip excentric, dar nu vine în vestiar sau la terenul de antrenament prea des. L-am văzut de trei sau patru ori înainte de marile meciuri. Vrea ca echipa să câştige mereu, e normal că el să vină. Dacă ai o problema personală, poţi să ceri să te vezi cu el. El îi ajută şi pe jucătorii lui, dar şi pe cei de la alte echipe.

Îi ajută pe bolnavi, bisericile, face donaţii la Muntele Athos. E un tip religios şi sunt impresionat de el. Vine mereu cu preoţi la terenul de antrenament, ne binecuvîntează. O dată pe lună merge la Muntele Athos”, le-a mai spus grecilor Aristidis Soiledis. 

Gigi Becali l-a transferat pe Aristidis Soiledis la începutul acestui sezon, de la FC Botoşani. Pentru FCSB, grecul a jucat de 19 ori şi a marcat un gol. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbaristidis soiledistransferuri fcsbgigi becali transferuriaristidis soiledis gigi becalifcsb aristidis soiledis 

viewscnt
Articole similare