Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ferran Torres şi el. Barcelona, încă un transfer! Laporta, lovitură după lovitură pentru Xavi

Ferran Torres şi el. Barcelona, încă un transfer! Laporta, lovitură după lovitură pentru Xavi

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a mai făcut un transfer după ce l-a adus pe Ferran Torres (21 de ani) de la Manchester City. Catalanii l-au transferat pe Fabio Blanco (17 ani), fotbalist crescut la Valencia, ca şi Ferran Torres, care a jucat din vară până acum în Germania, la Eintracht Frankfurt.

Ferran Torres şi el. Barcelona, încă un transfer! Laporta, lovitură după lovitură pentru Xavi

Fabio Blanco a plecat liber de contract de la Valencia la Eintracht Frankfurt, în Germania, deşi Barcelona l-a dorit şi în vară. Atunci, fotbalistul a refuzat, dar se pare că Fabio Blanco s-a răzgândit între timp, nefiind mulţumit în Germania. Sport scrie că Barcelona a reuşit să se înţeleagă cu Eintracht pentru transferul său.

După Ferran Torres, Barcelona a mai făcut, astfel, un transfer şi l-a adus pe Fabio Blanco, un fotbalist de mare perspectivă din Spania. Barcelona a reuşit să-l convingă pe Fabio Blanco deoarece acesta nu a primit minute în echipa mare a lui Eintracht Frankfurt, aşa cum i se promisese iniţial.

Totuşi, nici la Barcelona acesta nu va juca la prima echipă, pentru moment. Fabio Blanco se va alătura echipei a doua a catalanilor, conform Sport, unde se va antrena la ordinele lui Sergi Barjuan. De aici, însă, Blanco va primi şi minute la echipa mare, având în vedere că Xavi le-a acordat deja multe minute juctărilor de la Barcelona B, precum Ezzalzouli Abde sau Ferran Jutgla.

Valencia a încercat să-l transfere înapoi pe Fabio Blanco, însă Barcelona s-a mişcat repede şi a reuşit să obţină semnătura sa, transferul urmrând să fie făcut oficial odată cu începerea perioadei de mercato.

În afara lui Ferran Torres şi Fabio Blanco, Barcelona îi mai vrea în vară pe Noussair Mazraoui (Ajax) şi Erling Haaland (Borussia Dortmund). Fundaşul "lăncierilor" va sosi liber de contract pe Camp Nou, în schimb pentru Haaland Barcelona va trebui să plătească o sumă mare de transfer.

Afla mai multe despre: fabio blancotransferbarcelonaferran torresxavilaporta 

viewscnt
Articole similare