Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican, întâlnire de ultimă oră cu conducerea lui Dinamo la biroul şefilor: "Pot! Un sentiment plăcut când vezi că oamenii sunt mulţumiţi"

Flavius Stoican, întâlnire de ultimă oră cu conducerea lui Dinamo la biroul şefilor: "Pot! Un sentiment plăcut când vezi că oamenii sunt mulţumiţi"
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Flavius Stoican, s-a prezentat miercuri dimineaţa la birourile şefilor din "Ştefan cel Mare", pentru a lămuri situaţia în privinţa băncii tehnice.

Flavius Stoican, în şedinţă cu conducerea lui Dinamo

Marţi, în prima parte a zilei, antrenorul preferat de Iuliu Mureşan a anunţat că demisionează, dar decizia a fost întoarsă de jucătorii din vestiar. Spre seară, Flavius Stoican a revenit asupra deciziei iniţiale şi şi-a arătat intenţia de a pleca.

Înlocuirea sa e de actualitate şi Flavius Stoican a ajuns la sediul clubului, pentru a stabili viitorul său. 

"Important este să vedem ce discutăm, am întâlnire cu domnul preşedinte şi după aceea... Acum ce pot spune e că acum acum credeţi-mă că nu am discutat absolut. Doar acum vom vorbi şi vom anunţa imediat după", a declarat Flavius Stoican. 

Antrenorul instalat pentru a salva Dinamo şi care a fost adus de Iuliu Mureşan le-a oferit şi un răspuns fanilor din DDB, care-l vor pe Dusan Uhrin. 

"Pot. Fotbalul pentru mine este pasiune, este viaţă. Pentru mine sunt cei mai importanţi, sunt fenomenul. Fotbalul este pentru fotbalişti. Oamenii se bucură de realizările lor. Să nu uităm, fotbaliştii sunt cei mai importanţi.

E o plăcere (n.r. - că vestiarul l-a susţinut), un sentiment plăcut când vezi că oamenii sunt mulţumiţi şi cred nu mă dezamăgeşte nimic pe mine. Sunt omul care învaţă din fiecare situaţie şi trag concluzii şi, dacă am ceva să va spun, vă spun exact cum sunt, ce se întâmplă", a mai spus Flavius Stoican. 

Dinamo începe play-out-ul de pe 14, loc de baraj, cu nouă puncte, la opt puncte de U Craiova 1948, cea care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în Liga 1, dar peste Academica Clinceni şi Gaz Metan, care ocupă locurile direct retrogradabile. 

Afla mai multe despre: flavius stoicandinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare