Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cortacero e istorie! Cine a devenit acţionar majoritar la Dinamo Bucureşti

Cortacero e istorie! Cine a devenit acţionar majoritar la Dinamo Bucureşti
Comentarii

Mutarea anunţată de Dănuţ Lupu, în urmă cu două săptămâni, a avut loc la Dinamo Bucureşti. Dorin Şerdean e noul acţionar majoritar al clubului prin firma Lotus.

Dinamo are un nou acţionar majoritar

Lotus Perfect Products SRL, firmă care deţine 72% din acţiuninile de la Dinamo şi care era controlată de Pablo Cortacero, a fost preluată de Dorin Şerdean, fost conducător în "Ştefan cel Mare". 

Conform Playsport, Dorin Şerdean a negociat pentru o lună şi jumătate în Spania cu Pablo Cortacero, cel care a promis un proiect grandios la Dinamo, dar care a dispărut după ce mai multe nereguli au ieşit la suprafaţă. 

Conform unei înţelegeri, dacă ibericul nu plătea 5 milioane de euro la Dinamo până la 1 martie, acţiunile sale de la Lotus treceau la Dorin Şerdean, lucru care s-a şi întâmplat. 

De altfel, mutarea era anunţată şi de fostul antrenor şi membru al Consiliului de Administraţie la Dinamo, Cornel Ţălnar. 

Iar schimbarea ar urma să-l afecteze pe administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureşan, care va părăsi echipa "la pachet" cu Flavius Stoican. 

După ce, în primă fază, jucătorii au intervenit pentru Flavius Stoican şi au solicitat să fie păstrat când şi-a dat prima dată demisia, acum antrenorul şi-a depus din nou mandatul către conducere, scrie gsp.ro, care susţine că Iuliu Mureşan i-a acceptat demisia lui Stoican.

 

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamodorin serdean 

viewscnt
Articole similare