Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu i-a ales înlocuitorul lui Radu Drăguşin! Cine a fost convocat în locul fundaşului deţinut de Juventus

Florin Bratu i-a ales înlocuitorul lui Radu Drăguşin! Cine a fost convocat în locul fundaşului deţinut de Juventus
Comentarii

Radu Drăguşin a refuzat convocarea la naţionala U21, pentru a rămâne să se integreze la noul club, astfel că Florin Bratu a convocat alt jucător în locul său.

Un scandal izbucnise la naţionala U21 în urmă cu o lună, după ce Florin Bratu nu l-a folosit titular pe Drăguşin împotriva Georgiei. Florin Manea, impresarul tânărului fundaş, a intrat într-un conflict cu selecţionerul naţionalei mici, criticând dur decizia acestuia de a îl folosi pe jucătorul deţinut de Juventus mai puţin de 10 minute.

Florin Bratu i-a ales înlocuitorul lui Radu Drăguşin!

La următoarea acţiune a selecţionatei U21, cea din octombrie, Drăguşin a fost convocat, dar a refuzat să se prezinte. Motivul invocat de acesta a fost că de abia a ajuns la noua echipă de club şi doreşte să rămână, pentru a se putea integra cu noii coechipieri. Decizia sa a stârnit un noul val de recţii, atât pozitive, cât şi negative.

Astfel, Florin Bratu a fost nevoit să convoace un nou jucător, dar nu a ales un fundaş central. În schimb, Marian Şerban, mijlocaşul ofensiv al Chindiei, a fost chemat la naţionala mică. Acesta ar putea debuta pentru selecţionata U21 a României împotriva Suediei U20, sau Mexicului U21.

Lotul convocat de Florin Bratu:

  • PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ştefan Târnovanu (FCSB), Răzvan Ducan (CS Mioveni);

  • FUNDAŞI: Alexandru Georgescu (Farul Constanţa), Alexandru Ţîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Bogdan Racoviţan (FC Botoşani), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Rareş Ispas (Sepsi OSK), Valentin Ţicu (ACS Petrolul 52);

  • MIJLOCAŞI: Marian Şerban (Chindia Târgovişte), Damian Isac (UTA), Daniel Toma (CS Mioveni), Marius Corbu (Academia Puşkaş/Ungaria), Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoş Albu (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Antonio Sefer (FC Rapid 1923), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Işfan (FC Argeş), Alexi Pitu (Farul Constanţa), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Ricardo Farcaş (Siena/Italia), Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova);

  • ATACANŢI: Ianis Stoica (FCSB), Jovan Marković (Universitatea Craiova)

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromânia u21florin braturadu drăguşinmarian şerban 

viewscnt
Articole similare