Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Senzaţional! Cum au fost surprinşi Vali Creţu şi Milan Kocic după Chindia - FCSB. Slovenul fusese eliminat pentru un fault asupra fundaşului dreapta

Senzaţional! Cum au fost surprinşi Vali Creţu şi Milan Kocic după Chindia - FCSB. Slovenul fusese eliminat pentru un fault asupra fundaşului dreapta

Superliga

Comentarii

FCSB a reuşit să obţină victoria împotriva Chindiei vineri seara, însă partida a fost una foarte controversată.

FCSB a reuşit să obţină a patra victorie consecutivă în Liga 1, dar aceasta nu a fost lipsită de controverse. În minutul opt, Milan Kocic a fost eliminat pentru o intrare asupra lui Creţu, iar în minutul 90+5, cu scorul încă 0-0, ”roş-albaştrii” au primit un penalty, care a fost transformat de Budescu şi a adus victoria echipei lui Edi Iordănescu.

În urma partidei, preşedintele Chindiei a făcut o dezvăluire senzaţională. Marcel Ghergu susţine că i-a văzut pe Kocic şi Creţu uitându-se împreună, la intrarea în tunel, la intrarea pentru care slovenul a fost eliminat. Oficialul târgoviştenilor a fost şocat de cartonaşul roşu, pe care nu îl consideră justificat la o asemenea fază.

Senzaţional! Cum au fost surprinşi Vali Creţu şi Milan Kocic după Chindia - FCSB

Întrebaţi-l pe Creţu, se uitau amândoi la fază după meci, la intrarea în tunel. I-am găsit pe amândoi, se uitau la fază, discutau. Dacă era atacul atât de violent, mai rezista (n.r. Valentin Creţu) până la finalul jocului?

A fost o imprudenţă şi din partea lui Kocic, dar atacul nu a fost violent ca să se impună eliminare. Au fost greşeli mari de arbitraj, care au lăsat urme, mai ales când ai un jucător eliminat în minutul opt. Joci 90 de minute în zece oameni, şi contra FCSB-ului, este destul de greu. N-a fost un atac de roşu direct”, a declarat Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei Târgovişte, la ProX.

Afla mai multe despre: fcsbchindia tâgoviştechindia fcsbliga 1mrcel ghergu 

viewscnt
Articole similare