Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, OUT din nou! Cât va sta în afara gazonului jucătorul FCSB-ului

Florinel Coman, OUT din nou! Cât va sta în afara gazonului jucătorul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

la partida cu Sepsi, Florinel Coman s-a accidentat din nou. Intrarea dură a lui Marius Ştefănescu îl va ţine în afara gazonului pe şeptarul ”roş-albastru” cel puţin două luni şi jumătate.

Acciedentările nu încetează să îi dea bătăi de cap lui Florinel Coman. După ce ultimul sezon nu a avut aproape niciun impact la FCSB, din pricina loviturilor constante pe care le încasează, internaţionalul român va lipsi din nou de pe teren o perioadă lungă.

De abia revenit pe teren de câteva meciuri, Coman a fost titular cu Sepsi, dar a trebuit să fie înlocuit după puţin peste o oră de joc. Extrema FCSB-ului a fost victima unui atac dur din partea lui Marius Ştefănescu, penalizat doar cu cartonaş galben, şi nu a putut continua partida.

Florinel Coman, OUT din nou!

Verdictul medicilor ar fi unul foarte dur. Internaţionalul român ar urma să fie indisponibil cel puţin două luni şi jumătate, fapt ce a motivat FCSB-ul să încerce să îl aducă pe Vali Gheorghe, de la Astra, mai ales că şi Moruţan a plecat la Galata.

Agentul său a oferit această informaţie. ”Da, Coman va sta cel puţin două luni şi jumătate”, a spus Giovanni Becali, conform GSP.

Coman suferise o ruptură musculară la finalul lunii martie, în victoria României cu Macedonia de Nord, scor 3-2. Din pricina acelei accidentări, ”tricolorul” a fost indisponibil pentru 13 partide din finalul sezonului.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comanaccidentare coman 

viewscnt
Articole similare