Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui Dinamo, în culmea fericirii. Ce antrenor e dorit în "Ştefan cel Mare". "Câinii" ar da mai multe lovituri dintr-un foc

Fotbaliştii lui Dinamo, în culmea fericirii. Ce antrenor e dorit în "Ştefan cel Mare". "Câinii" ar da mai multe lovituri dintr-un foc

Dinamo București

Comentarii

O posibilă revenire a lui Mircea Rednic la Dinamo Bucureşti, acolo unde e dorit de conducere, ar putea reprezenta un plus pe mai multe planuri. Telekom Sport a dezvăluit, după ce Dario Bonetti a fost pus pe liber, că "Puriul" este unul dintre favoriţii pentru înlocuirea italianului.

Cum văd foştii fotbalişti ai lui Dinamo Bucureşti posibila revenire a lui Mircea Rednic

Rednic ar putea accepta un salariu mai mic faţă de pretenţiile sale, aşa cum a mai făcut şi în precedentele mandate. De asemenea, ar putea oferi, din nou, bonusuri de performanţă către jucători din propriul buzunar, o veste care i-ar aduce pe fotbalişti în culmea fericirii, într-o perioadă grea în care sunt cu moralul la pământ şi cu salariile plafonate, în urma deciziei luate la finalul sezonului trecut. 

Mai mult, "Puriul" a recunoscut, după ultimul său mandat din "Ştefan cel Mare", că şi-ar fi dorit să investească în club, alături de alte persoane de încredere. 

Giani Kiriţă e conştient că Mircea Rednic s-ar putea implica, ar putea fi mai mult decât un antrenor şi chiar ar contribui financiar: "Dacă îmi spunea că totul merge atât de prost, nu credeam, pentru că noi, în generaţia noastră, am jucat, am avut stabilitate, am avut jucători, am avut antrenor, am avut o banca dinamovistă şi asta îi lipseşte lui Dinamo acum. Şi investitori, pe care acum toată lumea îi regretă.

Mircea Rednic este o soluţie pentru Dinamo, pentru că el a ajutat Dinamo şi e un om care poate să vină să facă treabă la Dinamo, dar aşa cum vrea el. Trebuie să îi dai frâiele, să-i dai hăţurile alea în mâna să preia echipa, să-i dai şi timp. Eu am încredere în el, da. O să vină şi financiar, ştie să motiveze jucătorii, dar am spus-o. Îi trebuie timp. Echipa e derutată, nu are moral şi trebuie să vină antrenorul ăla de care are nevoie Dinamo, doar că trebuie şi cineva pe banca să reprezinte Dinamo, galeria să fie reprezentată de Dinamo.

Structura asta a lui Dinamo trebuie să includă jucători care au jucat la Dinamo şi ar trebui ca galeria să fie reprezentată prin ei. De ce toţi jucătorii care au fost la Dinamo au fost îndepărtaţi? De ce nu vor să-i aducă? De ce nu vor să facă un proiect în care să fie reprezentaţi jucătorii lui Dinamo? Iuliu Mureşan ce treaba are cu Dinamo? El, săracul, a venit să ajute Dinamo, dar n-are nicio treaba cu Dinamo să fim serioşi, e un om de fotbal", a spus fostul căpitan al alb-roşiilor pentru Telekom Sport. 

Varianta venirii lui Mircea Rednic a fost comentată şi de Marius Niculae: "Nea Mircea are ceva timp... Ultima oară a fost la Viitorul. Întotdeauna a vrut să antreneze Dinamo, n-ar fi la prima revenire, nu? Dacă vine să antreneze, să o facă bine şi să scoată Dinamo din acesta situaţie", a spus fostul atacant al lui Dinamo Bucureşti. 

Iuliu Mureşan îl aşteaptă pe Dario Bonetti să semneze rezilierea

Antrenorul italian a amânat cât de mult a putut întâlnirea cu Iuliu Mureşan, fiind iritat de modul în care s-a comportat conducerea cu el: "Avem antrenor, pentru noi nu e o problemă, avem antrenori secunzi cu licenţă Uefa PRO şi chiar nu e o problemă. Sigur, e antrenorul echipei, ar trebui să vină la muncă. (n.r. - I s-a propus rezilierea) Am vrut să discutăm despre asta, dar n-a venit să discutăm", a spus Mureşan, care a comentat şi dorinţa lui Bonetti, de a primi toţi banii din contractul său, care era valabil până la finalul sezonului: "Eu îi vreau pe trei ani, pe 5 ani, e problema lui, ce să comentez? La fotbal aşa e făcut regulamentul şi străinii se pot adresa la FIFA, aţi văzut. Şi cu ceilalţi spanioli, nu ştiu cât e de corect, dar e dreptul lui să ceară. A fost plătit până în data de 15 septembrie, la zi, e plătit la zi, că am semnat ordinele de plată", a declarat oficialul, despre situaţia de pe banca tehnică a lui Dinamo Bucureşti. 

Florin Prunea, avertisment pentru Dinamo: "Bonetti nu trebuia demis!" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: dinamo bucurestidario bonettimircea rednicantrenor dinamomircea rednic antrenor dinamoiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare