Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care fost ţinut ”prizonier” de FCSB: ”L-am sunat pe Becali că vreau să plec, mi-a spus nu şi gata. El era şeful, el decidea”

Fotbalistul care fost ţinut ”prizonier” de FCSB: ”L-am sunat pe Becali că vreau să plec, mi-a spus nu şi gata. El era şeful, el decidea”

FCSB

Comentarii

Alex Bourceanu a vorbit despre perioada petrecută la FCSB, despre care recunoaşte că nu a fost atât de plăcută pe cât părea.

Alex Bourceanu a ajuns la FCSB, pe atunci cunosucută ca Steaua, în 2011, la cererea specială a patronului Gigi Becali, care îl remarcase la Poli şi la echipa naţională.

Mijlocaşul nu a vrut iniţial să facă mutarea, dar oferta semificativă financiar a lui Becali şi lipsa propunerilor din străinătate l-au convins pe fostul mijlocaş.

La scurt timp, Bourceanu a devenit căpitan, în locul accidentatului Tătăruşanu, fapt ce l-a derqanjat pe fostul jucător de la Timişoara.

Bourceanu a recunoscut că nu s-a simţit bine despre decizia finanţatorului, însă a fost nevoit să o accepte, chiar dacă părea că devenise omul din vestiar al lui Becali.

Fostul internaţional român a povestit despre unul dintre singurele momente când a luat legătura cu finanţatorul, pentru a părăsi clubul, dar nu a fost lăsat.

Fotbalistul care fost ţinut ”prizonier” de FCSB

Tot timpul s-a făcut discuţia asta. Trebuie să fiu corect şi să spun că Gigi Becali a venit la un antrenament şi-a spus: 'De astăzi, tu eşti căpitan!'.

Nu pot să spun că m-am împotrivit... Căpitan era Tătăruşanu, dar era accidentat. A fost un moment complicat pentru mine, m-am simţit un pic prost, deşi nu era vina mea.

(n.r. ai fost perceput ca omul patronului?) Nu ştiu. Colegii mei au stat cu mine în vestiar zi de zi, mă cunosc, ştiu cum sunt. Lumea îşi formează o părere foarte repede, o părere superficială.

Ei mă cunoşteau, pentru că am avut momente bune şi momente foarte proaste împreună. Cunoşti oamenii în detaliu în toate momentele lor.

(n.r. Tătăruşanu cum a primit vestea?) I-am spus că-mi pare rău că asta era situaţia şi că nu puteam să intervin. Eu nu vorbeam cu domnul Becali, nici nu-l sunam. â

L-am sunat odată când era la puşcărie şi i-am cerut să plec. Era Costel Gâlcă antrenor, mi-a spus că nu plec şi gata! S-a terminat.

Voiam să plec înapoi la Trabzon pentru că eram împrumutat un an la FCSB. Au cerut şi-o sumă foarte mare şi am rămas la FCSB. El era şeful, el decidea”, a declarat Bourceanu, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare