Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Florin Bratu şi naţionala U21! Trei jucători au părăsit cantonamentul, doi fiind pozitivi cu Covid-19. Cine le ia locul

Lovitură pentru Florin Bratu şi naţionala U21! Trei jucători au părăsit cantonamentul, doi fiind pozitivi cu Covid-19. Cine le ia locul

Echipa națională

Comentarii

În cursul zilei de sâmbătă, FRF a anunţat că trei jucători au părăsit cantonamentul echipei naţionale U21, după ce doi dintre aceştia au fost depistaţi cu Covid.

România va fi gazda Campionatului European U21 din 2023, alături de Georgia, astfecl că naţionala noastră de juniori nu este nevoită să treacă prin calificări.

Contrat Euro 2020, la care am fost gazde, dar nu am patricipat, România U21 are locul asigurat la Europeanul de juniori de peste doi ani, iar deocamdată se pregăteşte pentru acesta cu meciuri amicale.

Florin Bratu încearcă să îşi definitiveze un lot înaintea turneului final, iar marţi ”tricolorii” mici au programat un meci de pregătire foarte important, împotriva Italiei.

Înaintea acestuia, componenţii loului şi staffului tehnic au urmat testarea de rutină, iar doi jucători au fost depistaţi pozitivi cu Covid şi trimişi acasă.

Pe lângă ei, şi Vladimir Screciu a părăsit cantonamentul, după ce a acuzat probleme de sănătate, în timp ce şi Cîmpanu şi Markovic fuseseră nevoiţi să plece de la Buftea.

În locul jucătorilor cu Covid au fost convocaţi Ispas şi Ehmann, în timp ce în locul jucătorilor de la Craiova fuseseră chemaţi Rareş Ilie şi Louis Munteanu.

Lovitură pentru Florin Bratu şi naţionala U21!

În urma testării RT-PCR COVID-19 efectuate ieri de întreaga delegaţie, testare efectuată pentru deplasarea în Italia, doi jucători, colegi de cameră, au fost depistaţi pozitivi.

Anterior acestui test, cei doi au avut un două rezultate negative, un test RT-PCR în urmă cu o săptămână şi unul antigen rapid la intrarea în cantonament.

Jucătorii sunt asimptomatici, au fost izolaţi şi vor părăsi cantonamentul de la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea astăzi.

De asemenea, Vladimir Screciu a acuzat probleme de sănătate şi va pleca şi el la echipa de club pentru a se recupera.

Staff-ul medical al naţionalei U21 a considerat că fotbalistul de la CS Universitatea Craiova nu va putea fi recuperat în timp util până la meciul cu Italia, programat marţi.

Conform simptomologiei prezentate, Screciu are un diagnostic prezumtiv de lumbago în puseu acut.

Pentru a completa lotul, selecţionerul Florin Bratu a trimis azi convocările pentru doi jucători: Rareş Ispas de la Sepsi OSK şi Marco Ehmann de la Dinamo Bucureşti.

Aceştia urmează să se testeze RT-PCR şi vom veni în cantonamentul după aflarea rezultatului”, se arată în comunicatul postat de FRF pe site-ul oficial.

Afla mai multe despre: românia u21 

viewscnt
Articole similare