Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ăsta e Ronaldo! Evra a făcut public dialogul purtat pe Whatsapp cu 5 zile înainte de 3-0 cu Atletico

FOTO | Ăsta e Ronaldo! Evra a făcut public dialogul purtat pe Whatsapp cu 5 zile înainte de 3-0 cu Atleticogalerie foto
Comentarii

Cristiano Ronaldo este omul momentului la Torino şi în Champions League, după o performanţă de povestit nepoţilor în faţa lui Atletico Madrid.

Tripla lui CR7 a dus-o pe Juvenuts în sferturi, iar lumea fotbalului l-a celebrat pe unul din cei mai buni fotbalişti din istorie.

Fost coleg cu Ronaldo la Manchester United, Patrice Evra a rămas în relaţii foarte bune cu starul portughez şi nu a uitat cei trei ani petrecuţi la Juventus, între 2014 şi 2017. A rămas fanul "Bătrânei doamne", iar cu câteva zile înainte de partida retur cu Atletico i-a scris lui Ronaldo pentru a-l încuraja.

Astăzi a făcut public dialogul purtat cu CR7 pe Whatsapp, alături de mesajul: "Din culise... acestea sunt mesajele dintre mine şi Cristiano, cu 5 zile înainte de revenirea spectaculoasă! Asta arată încrederea, furia, determinarea, celui mai bun jucător din lume! Ar trebui să le mulţumim mamei şi tatălui lui "Cricri" şi bineînţeles lui Dumnezeu pentru că ne-au oferit acest om frumos şi jucător incredibil!".


Dialogul dintre Evra şi Cristiano Ronaldo:

Evra: "Frate, contez pe tine pentru o revenire în Champions League! Nu m-am îndoit niciodată de tine şi oamenii mă "omoară" de fiecare dată când tu sau Juventus pierdeţi!"

Ronaldo: "Ştiu! Ne vom califica, frate! Acasă (n.r. pe Juventus Stadium) îi distrugem!"

Evra: "Exact!!!! Viva Ronaldo!"

Ronaldo: "Ahahaha".


 

Afla mai multe despre: juventusatleticocristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare