Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ivan Rakitic, OUT de la FC Barcelona! Croatul le-a refuzat pe Juventus şi PSG şi a ales cu inima: unde va ajunge în vară

FOTO | Ivan Rakitic, OUT de la FC Barcelona! Croatul le-a refuzat pe Juventus şi PSG şi a ales cu inima: unde va ajunge în varăgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Ivan Rakitic (32 de ani) pleacă de la FC Barcelona la Sevilla, fosta sa echipă şi fosta adversară a CFR-ului în 16-imile Europa League.

Nemulţumit de situaţia sa de la FC Barcelona, Ivan Rakitic a ales să plece de pe Camp Nou. Chiar dacă nu imediat, dar o va face. Croatul vrea să meargă la Sevilla, acolo de unde a fost cumpărat de catalani în vara lui 2014 pentru 18 milioane de euro. Cel mai probabil, chiar dacă mai are un an de contract, Rakitic va fi lăsat să plece în vară la FC Sevilla, acolo unde vrea să-şi încheie cariera, scrie Sport.

Acesta este ultimul sezon al lui Ivan Rakitic la FC Barcelona. Vicecampionul mondial croat a jucat din ce în ce mai puţin pe Camp Nou de la transferul lui Frenkie de Jong (22 de ani) de la Ajax, pentru care Barcelona a plătit 75 de milioane de euro plus bonusuri. În acest sezon, Rakitic a jucat doar 1400 de minute în 31 de meciuri, timp în care a oferit patru pase de gol.

Ca să ajungă la FC Sevilla în vara viitoare, Rakitic a refuzat o ofertă de la Juventus. Italienii plăteau numai puţin de 42 de milioane de euro pentru a-l transfera pe mijlocaşul croat de la FC Barcelona. De asemenea, de-a lungul timpului, Rakitic a refuzat de două ori o posibilă mutare la PSG, în Franţa.



Per total, de la transferul la FC Barcelona, croatul a strâns 299 de meciuri, 34 de goluri şi 41 de pase de gol, iar palmaresul l-a îmbogăţit cu patru titluri, patru Cupe al Eregelui, trei Supercupe ale Spaniei, o Ligă a Campionilor, două Supercupe ale Europei şi două Mondiale ale Cluburilor.

Afla mai multe despre: fc barcelonaivan rakiticfc sevilla 

viewscnt
Articole similare