Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Unde a fost surprins Tamas, în pline negocieri cu gigantul din Liga 1. Dani Coman, poziţie oficială

FOTO | Unde a fost surprins Tamas, în pline negocieri cu gigantul din Liga 1. Dani Coman, poziţie oficială

Superliga

Comentarii

Preşedintele Astrei, Dani Coman, a vorbit despre absenţa lui Gabriel Tamaş de la reunirea echipei din Giurgiu. Fundaşul central se află în Elveţia în aceste zile, după ce a fost învoit de club.

Gabriel Tamaş, negocieri cu U Craiova

Fundaşul central al Astrei a fost una dintre dorinţele lui Victor Piţurcă la U Craiova, dar mutarea a fost aproape de a pica, după ce antrenorul a plecat de la echipă. Totuşi, patronul Mihai Rotaru a continuat negocierile cu Astra, iar, pe lângă Tamaş, un alt fundaş central de naţională se află în negocieri cu echipa din Craiova. 

Deşi Tamaş se află în negocieri cu U Craiova, Dani Coman nu se gândeşte la o plecare a apărătorului central. În aceste zile, fundaşul central se află cu familia la schi în Elveţia, unde se relaxează înainte de reluarea campionatului regular:

"Nu este prezent, pentru că eu l-am învoit. Să nu se înţeleagă altceva. Nu, nu este prezent, pentru că eu, împreună cu Andone, l-am învoit. Este plecat la schi şi ne-a rugat să-l mai lăsăm două zile. Aşa s-a întâmplat şi cu Radunovic, pe care tot noi l-am lăsat. Deci nu vă gândiţi la alte lucruri, pentru că nu va pleca Gabi Tamaş. 

E un jucător important pentru noi Gabi Tamaş, e un jucător care ne-a ajutat foarte mult în această perioadă, la fel şi Budescu, la fel şi Denis Alibec şi ceilalţi jucători care au muncit zi de zi la antrenamente. Au muncit la fiecare meci pentru a aduna puncte. Orice jucător e important pentru noi şi în cazul în care va pleca vreunul, normal că ar fi o pierdere", a declarat preşedintele Astrei.  

Astra se află pe locul secund în Liga 1, la un punct în spatele liderului, şi la patru în faţa FCSB: 

"Am demonstrat că putem câştiga în faţa oricărui adversar din campionatul intern. Nu va fi o luptă uşoară. Sunt echipe care se vor lupta pentru podium, sunt echipe care se vor lupta pentru accederea în play-off, echipe care am văzut că s-au întărit în această pauză, dar eu am încredere în jucători, am încredere în staff-ul tehnic şi sper să ne bucurăm cu toţii de rezultatele obţinute la sfârşitul acestui an competiţional", a mai spus Dani Coman. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GABRIEL TAMAS (@gabrieltamasofficial) pe

Ian 5, 2020 la 2:57 PST

 

 

 

Afla mai multe despre: dani comanastragabriel tamasgabriel tamas u craiovatransfer gabi tamas 

viewscnt
Articole similare