Experiențe împreună.
You are here:

GALERIE FOTO | Împăcarea anului în lumea fotbalului! Un star al lui PSG a fost surprins alături de o frumoasă divă

GALERIE FOTO | Împăcarea anului în lumea fotbalului! Un star al lui PSG a fost surprins alături de o frumoasă divăgalerie foto

Inedit

Comentarii

Jese şi Aurah Ruiz sunt exemplul clasic de relaţie problematică. Frumoasa brunetă l-a acuzat în trecut pe fostul fotbalist al Realului, aflat acum la PSG, că nu îşi respectă datoriile cele mai elementare de părinte, cum ar fi plata corectă a pensiei elimentare.

Acum, însă, lucrurile par să se fi schimbat. Aurah a fost surprinsă în compania lui Jese, la Paris. Miraţi de ce văd, fanii au imortalizat momentul şi au postat fotografia pe reţelele de socializare. Nici unul dintre cei doi nu a postat pe vreun cont personal o poză de la întâlnirea lor, doar că publicaţia spaniolă Marca a făcut totul public.

Cei doi au mai fost văzuţi împreună, acum o lună, într-un parc de distracţii. Marca speculează că amânarea unui proces dintre cei doi pentru 14 decembrie ar fi un semn că Jese şi Aurah Ruiz s-ar fi împăcat.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO INCENDIARĂ

”N-ai timp să-ţi petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Eşti cea mai mare eroare a vieţii mele. Alcoolul şi ţigările ţi-au distrus cei trei neuroni pe care îi mai aveai. Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând şi făcând sex în toaletă. Ce tată bun! Sunt videouri cu tine, Jese, nu poţi nega!”, îl acuza focoasa brunetă pe Jese cu câţiva ani în urmă.

viewscnt
Articole similare
FOTO Nu-ti dai seama care e mama. Sotia unui fotbalist celebru seamana leit cu fiica de 21 de ani