Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi dezvăluie că a fost contactat de Galatasaray în legătură cu un alt jucător român: ”Ştiam mai mult de Stanciu, nu de Cicâldău”

Gică Hagi dezvăluie că a fost contactat de Galatasaray în legătură cu un alt jucător român: ”Ştiam mai mult de Stanciu, nu de Cicâldău”

Fotbal intern

Comentarii

În urma victoriei obţinute cu Gaz Metan, Gică Hagi a dezvăluit că nu ştia de transferul lui Cicâldău la Galata, fiind întrebat doar de Stanciu de către turci.

Farul Constanţa a obţinut prima victorie din noul sezon, în faţa lui Gaz Metan Mediaş, scor 2-0. Jefte şi Adi Petre au marcat pentru formaţia ”Regelui” şi i-au adus primul triumf de la revenirea pe bancă.

În urma meciului, Gică Hagi a abordat mai multe subiecte, printre care şi transferul lui Cicâldău la fosta sa echipă, Galatasaray. Fostul căpitan al României a dezvăluit că nu ştia de mutare înainte ca aceasta să se oficializeze şi a negat că ar fi primit vreun procent important din suma plătită de turci

Gică Hagi dezvăluie că a fost contactat de Galatasaray în legătură cu un alt jucător român

"E o poveste pe care aţi inventat-o voi. Eu am auzit ultimul dintre toţi că va fi semnat de clubul la care noi am jucat. Nu e acea sumă de care aţi vorbit, că avem nu ştiu ce procent, 30 la sută. E total falsă. Noi avem puţini bani de luat, dar e bine când iei.

Îi mulţumim Craiovei, deoarece Craiova l-a format şi a ajuns jucător de valoare! Dacă l-a semnat Galatasaray înseamnă că e un jucător valoros. Nu avem nicio tangenţă, nu ştiam nimic, nici eu, nici Gică, ştiam mai mult de Stanciu.

Practic, noi am aflat ultimii. Dar nu am luat atâţia bani cât s-a scris în ziar. Dacă băgaţi atâţia bani, jucătorii o să ceară mai mult, noi luăm puţini, dar buni", a decalarat Hagi.

Afla mai multe despre: gică hagigalatasaraycicâldău galatastanciustanciu galatacicâldău 

viewscnt
Articole similare