Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment de geniu al lui Olimpiu Moruţan! Jucătorul FCSB-ului i-a îngenuncheat pe olteni cu golul senzaţional marcat în derby

VIDEO | Moment de geniu al lui Olimpiu Moruţan! Jucătorul FCSB-ului i-a îngenuncheat pe olteni cu golul senzaţional marcat în derby

FCSB

Comentarii

În derby-ul dintre FCSB şţi Universitatea Craiova, Olimpiu Moruţan a avut parte de un moment de geniu, deschizând scorul cu un gol senzaţional.

Derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova a început incredibil, cu două goluri în primele 16 minute. ”Roş-albaştrii” au profitat de lipsa de antrenor a oltenilor şi şi-au asigurat un avantaj considerabil rapid, prin Olimpiu Moruţan şi Tavi Popescu.

Primul dintre goluri, reuşit de fostul jucător al Botoşaniului, a fost cu adevărat special. În minutul şapte, o aruncare de la margine l-a găsit pe Moruţan, care, văzând că are spaţiu, a ales să trimită un şut de la mare distanţă, care a intrat direct în poarta lui Pigliacelli.

Moment de geniu al lui Olimpiu Moruţan!

Reuşita absolut senzaţională a lui Moruţan vine imediat după transferul lui Cicâldău la Galatasaray, unde se zvoneşte că şi numărul 11 al FCSB-ului este dorit.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţanfcsbfcsb craiovagol moruţanliga 1 

viewscnt
Articole similare