Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ferm înaintea noului sezon: "Nu mai avem aşa mulţi bani". Decizia luată la FCSB

Gigi Becali, ferm înaintea noului sezon: "Nu mai avem aşa mulţi bani". Decizia luată la FCSB

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, l-a anunţat pe antrenorul Dinu Todoran că va fi nevoit să se descurce, în noul sezon, cu ce are la dispoziţie momentan. Omul de afaceri nu mai face transferuri, după ce a adus patru jucători în această vară.

FCSB a avut rezultate pozitive în cantonamentul premergător noului sezon, iar Dinu Todoran a încercat să-i integreze pe nou-veniţii de la echipa din Berceni. Vicecampioana a anunţat că va avea şi un echipament nou pentru stagiunea următoare, iar prezentarea a avut loc vineri. 

Gigi Becali a oprit transferurile la FCSB

După ce i-a adus pe Andrei Cordea, Alexandru Creţu, Stipe Vucur şi Zdenek Ondrasek, Gigi Becali a pus stop transferurilor. Omul de afaceri a anunţat că nu mai dispune de bani pentru a face alte mutări. 

”Nu mai aducem nimic. Cu lotul ăsta vom merge mai departe. Nu mai avem aşa mulţi bani”, a declarat Becali la AS.ro.

În noul sezon, Dinu Todoran trebuie să ducă echipa spre primul titlu din Liga 1 după mulţi ani, dar şi să se califice într-o competiţie europeană. La startul noului sezon, FCSB ar putea arăta astfel:

  • A. Vlad – Haruţ, Alexandru Creţu, Vucur, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Oaidă – Moruţan, Tănase, Oct. Popescu. 

Lista plecărilor a fost mai mare la FCSB, în această vară, decât cea a sosirilor. Conducerea a renunţat sau a împrumutat 10 fotbalişti din lot. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbgigi becali transferuritransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare