Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, lovitură devastatoare pentru Anamaria Prodan. Soţia lui Reghecampf, explozie de furie: ”Să nu mă facă să sar la bătaie şi să îl arunc de la lojă”

Gigi Becali, lovitură devastatoare pentru Anamaria Prodan. Soţia lui Reghecampf, explozie de furie: ”Să nu mă facă să sar la bătaie şi să îl arunc de la lojă”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a lăsat-o pe Anamaria Prodan şi fără cei mai valoroşi jucători de la FCSB pe care îi mai avea sub contract. Soţia lui Reghecampf a avut o nouă explozie de furie şi a ameninţat atât cu dezvăluri care îl pot trimite din nou pe Gigi Becali în spatele gratiilor, cât şi o corecţie fizică.

Scandalul izbucnit între Gigi Becali şi Anamaria Prodan, după transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, continuă. Patronul FCSB a făcut o nouă mutare şi le-a transmis jucătorilor care mai erau reprezentaţi de Anamaria Prodan că trebuie să rupă contractele cu aceasta. A fost momentul în care impresara a avut o nouă explozie de furie.

Gigi Becali a lăsat-o pe Anamaria Prodan fără cei mai importanţi jucători pe care îi mai avea la FCSB

Într-o decizie tranşantă, Gigi Becali i-a băgat în şedinţă pe jucătorii de la FCSB care încă erau reprezentanţi de Anamaria Prodan. Omul de afaceri din Pipera le-a transms că trebuie să rupă imediat contractele cu aceasta şi să-şi găsească alţi impresari. Anamaria Prodan a rămas astfel fără cei mai importanţi jucători pe care îi mai avea la FCSB.

Cel mai valoros dintre ei este Darius Olaru, care este cotat la două milioane de euro, are doar 22 de ani şi poate fi vândut pe o sumă importantă:

Jucătorii pe care Anamaria Prodan îi mai avea la FCSB:

  • Dariu Olaru - 22 de ani, mijlocaş central, 2 milioane de euro
  • Iulian Cristea - 26 de ani, fundaş central, 1,4 milioane de euro
  • Ionuţ Panţîru - 24 de ani, fundaş stânga, 850.000 de euro
  • Gabriel Simion - 22 de ani, mijlocaş defensiv, 750.000 de euro
  • Andrei Vlad - 21 de ani, portar, cotat la 700.000 de euro
  • Lucian Filip - 30 de ani, mijlocaş defensiv, 350.000 de euro
  • Robert Ion - 20 de ani, mijlocaş ofensiv, 250.000 de euro

Anamaria Prodan, explozie de furie: ”Să nu mă facă să sar la bătaie”

Decizia a înfuriat-o şi mai mult pe Anamaria Prodan, care a avut o explozie de furie. Într-un interviu pentru ProSport, soţia lui Laurenţiu Reghecampf ameninţă că va face dezvăluiri cu tentă penală despre Gigi Becali, dacă acesta va continua să îi încurce activitatea:

„A fost săgeata, pus la înaintare de cineva şi săgeata s-a întors împotriva stăpânului. De asta s-a dus la puşcărie. Nu de băiat bun s-a dus acolo. Probabil se va mai întoarce că văd că îl mănâncă limba rău de tot şi vorbeşte doar de Anamaria Prodan. Eu îl las, dar el nu ştie ce îl aşteaptă cu mine.

Eu nu am pierdut în viaţa mea războaie. El ce crede că o să se întâmple dacă ameninţă jucătorii mei de la FCSB? O să rezilieze fotbaliştii cu mine, iar eu să iau de la ei clauzele de reziliere. Cam asta ar putea să facă Gigi Becali

Şi îi mai spun ceva. La banii pe care îi am îmi permit să îi dau două palme în cap şi un şut în fund pe unde îl văd şi să plătesc amendă de fiecare dată pentru tulburarea liniştii publice. Poate îi mai mişc puţin creierul şi îi începe activitatea cerebrală. Să nu mă facă să sar la bătaie şi să îl arunc de la lojă, pe stadion, în direct, pe teren, ca să vadă cam ce înseamnă Anamaria Prodan şi ce înseamnă să nu îţi ţii gura când vorbeşti cu ea”,
a spus Anamaria Prodan pentru ProSport.

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare