Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a convins de Cristi Ganea după un singur meci la FCSB! Fotbaliştii care l-au impresionat cu Bihor: "El e din ce în ce mai bun"

Gigi Becali s-a convins de Cristi Ganea după un singur meci la FCSB! Fotbaliştii care l-au impresionat cu Bihor: "El e din ce în ce mai bun"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut doar cuvinte de laudă după victoria cu FC Bihor. Până în acest moment, afaceristul e mulţumit de toate achiziţiile făcute în această vară.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după Bihor - FCSB 0-2, în Cupa României

FCSB a învins miercuri seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia FC Bihor, într-un meci contând pentru grupa C a Cupei României. Cuplul Charalambous - Pintilii a trimis pe teren mai multe rezerve, printre care: Andrei Vlad, Denis Haruţ, Cristi Ganea, Lixandru, Gogescu sau Radaslavescu. 

Gigi Becali s-a declarat înctântat de meci, de ce a văzut în tribune, dar şi de jucătorii săi. 

"E un eveniment public, câţi oameni au fost la Oradea... Asta a făcut stafful tehnic, echipa e iubită la Oradea şi au vrut să răspundă cu aceeaşi monedă, când vezi un stadion atât de plin. Echipa de acum e mai bună decât cea a lui aia cu Bourceanu, cu Pintilii, şi mai talentată decât echipa lui Olăroiu. 

Dintre ai noştri nu pot să spun cine mi-a plăcut. Gogescu e prima dată când l-am văzut, nu m-a impresionat, dar n-a greşit. A jucat bine, dar e închizător, nu avea cum să mă impresioneze. Djokovic mi-a plăcut azi. 

Ngezana e din ce în ce mai bun şi o să vedeţi că va avea progres şi cu mingea la picior, în două, trei luni o să vedeţi. Are tehnică, viteză.

Lixandru e foarte bun mijlocaş şi nu are rost să fie fundaş. Vedem unde e folositor, că fundaşi centrali cam greu îi găseşti. Îl avem şi pe Dawa, în care am încredere, chiar dacă mai greşeşte", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport. 

Cristi Ganea se anunţă a fi un concurent solid pentru Risto Radunovic

La Oradea a debutat şi Cristi Ganea. Fundaşul stânga de 31 de ani a sosit la FCSB datorită dorinţei lui Gigi Becali, care l-a ţinut minte din perioada petrecută la Viitorul. Iar după doar un singur meci, finanţatorul a spus că a fost impresionat de apărătorul lateral. 

"Mi-a plăcut Ganea, un jucător matur, cu experienţă, nu pierde mingea deloc şi e primul lui meci. E ce mă aşteptam şi o să fie mai bun. 

Prea era Radunovic lejer, prea nu avea emoţii, e bun jucător. Să vedem acum. Va juca tot Radunovic, dar să vedem după, că nu se ştie cine va fi titular", a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

De asemenea, Gigi Becali a recunoscut că regretă contractul mare pe care i l-a oferit lui Vlad Chiricheş, când l-a transferat la FCSB. 

Afla mai multe despre: gigi becalibihor fcsbcristi ganea fcsbngezana fcsb 

viewscnt
Articole similare